Kifogástalan hely, csúcsélmény

Macskakő Kávézó BudapestMacskakő Kávézó Budapest a térképen

Kiváló 2017. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. január 9.
Mondanám, hogy a Macskakő az év felfedezése, de ezzel nem sokat mondtam, mivel az évből még csak egy hét telt el. Az már talán többet mond, hogy a műfajon belül a legizgalmasabb egységek egyike volt akár több éves távlatban is, s olyan hely, ahová még bizton vissza fogok járni. Nem térni, hanem járni. Mint a Wunderbar-ba vagy a Csak a Jó Sörbe.
Hangulatos, otthonos, meghitt a beltér, udvarias a kiszolgálás, csodás a sör és whiskey-választék s ami egyáltalán nem mellékes, barátiak az árviszonyok. A legjobb kraft sörök 800-900 forintba kerülnek, ami igen korrekt, ha azt vesszük, hogy a szaküzletben is kipenget az ember ezekre 700-800 forintot. Ittunk egy korsó Saissont a Mad Scientisttől, (nem volt Saisson jellege, de ezt cseppet sem bántam), egy Double IPÁt az Etyeki Sörmanufaktúrától, ami 0,33-as volt mint a minőségi sörök általában, ezt csak azért jelzem, mert a cég hosszú ideig csak csatos és feles palackokat értékesített. Ittunk még egy Punk IPÁt a Brewdogtól valamint 2 cl single malt whiskeyt (14 éves érlelésű Clynelisht).
Csodás este volt.
Mint már mondtam, megyünk még, alig várom az alkalmat.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Macskakő Kávézó Budapest - Étel/italMacskakő Kávézó Budapest - Étel/italMacskakő Kávézó Budapest - Étel/italMacskakő Kávézó Budapest - EgyébMacskakő Kávézó Budapest - Étlap/itallapMacskakő Kávézó Budapest - Étlap/itallapMacskakő Kávézó Budapest - Étlap/itallapMacskakő Kávézó Budapest - Étel/italMacskakő Kávézó Budapest - BelsőMacskakő Kávézó Budapest - Étel/italMacskakő Kávézó Budapest - Étel/italMacskakő Kávézó Budapest - Külső kép
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes előfoglalás
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő