Az ételek egyáltalán nem menzás jellegűek, hanem jó a fűszerezés, az állag és az elkészítés módja is korrekt, nagy családi vasárnapi ebédeket, vidéki hangulatot megidéző. A napi menü 1990 Ft (leves+főétel), ami korrektnek mondható árban, a többi ételt én viszont a hely, környék, körülmények, adag figyelembe vételével kissé drágának találtam. Mivel a menüben a főétel ottjártamkor krumplis tészta volt, amit egyáltalán nem szeretek, ezért mást választottam. Pénteken 3 óra magasságában már eléggé le volt fosztva a kínálat, de még így is akadt a pultban több szimpatikus fogás is. A grízgaluska leves 1099 Ft, normál mélytányérnyi adag, 1 hatalmas galuskával, néhány szelet túlfőtt sárga- és fehérrépával. Nem vegetás ízű volt a leves, hanem amolyan nagymamás, házias, szóval jó. A főételként töltött káposztát kértem, amit leginkább otthoni ételként szoktam enni, anyám és mindkét nagymamám is nagyon finoman készítette/készíti, de régen ettem már, szóval, egyértelmű volt a döntés. Az adag 3 db kis méretű töltelékes káposztából és némi aprókáposztából állt (2690 Ft). Nagyon finom, paprikás volt az elkészítése, pont úgy, ahogy a mi családunkban is készítik. Ami hiányzott, az a szaft, illetve lé, így kissé száraz volt az összhatás. Kenyeret plusz pénzért kellett venni, 200 Ft volt egy szelet, sima bolti félbarna kenyér, 1 szelet. Mivel a főételt elvitelre kértem, otthon a tejföl mennyiséget tudtam emelni, mert amit kaptam hozzá Magdiéknál, az elég kevés volt. Összességében pozitív volt a benyomásom.