Magenta Café Budapest

25%
3,5Kiszolgálás
4,3Hangulat
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Aura Hotel Balatonfüred - Napi ár félpanzióval
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Villa Völgy Eger - Szilveszter
Hotel Villa Völgy Eger

Magenta Café Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 830 városban járt márFelfedező - 2600 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51283 feltöltött kép
Kiváló 2024. június 8.egyedül járt itt
Most megírjam a tegnapi az egy korsó sörömet? Jó, hát megírom. De ez az Akvárium nem egy korsó (pontosabban nagyméretű papírpohár). Szóval az Akvárium több egy korsó sörnél, mert máskor meg ez meg az jutott belőle, mindenféle rendezvények vannak itt, különféle szintek, hátul lent meg párhuzamos események is.
Magenta Café Budapest - Külső képMagenta Café Budapest - Külső képMagenta Café Budapest - Külső képMagenta Café Budapest - Külső képMagenta Café Budapest - Külső képMagenta Café Budapest - Külső kép
Még több kép (3 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 23 városban járt márNépszerű író - 23 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2018. április 2.a párjával járt itt
Az Akvárium Klubban már sokadszor jártunk a párommal.Most a 30Y koncertjén, de korábban többször Quimbyn. Rendkívül hangulatos hely. Jól szervezettek a koncertek, jó a akusztikája a nagyteremnek. A kávék is finomak. Gazdag az italkínálata a helynek. Mindenkinek bátran merem ajánlani. Mi még biztosan visszatérünk.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2660 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29039 feltöltött kép
2015. október 15.barátokkal járt itt
Az Akvárium inkább eseményhelyszínként ismeretes, de ehhez képest igen izgalmas italkínálattal rendelkezik. 5 kézműves sörük is van, mindegyik más főzdétől. Nekem az ötből a Távoli galaxis a kedvencem, ami egyébként az Év söre is lett tavaly, de szívesen meginnám a Pokerface-t is a Legenától.
Magenta Café Budapest - Étlap/itallapMagenta Café Budapest - BelsőMagenta Café Budapest - Étlap/itallap
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Átlagos 2015. szeptember 30.barátokkal járt itt
Az Erzsébet téren, az egykori VOLÁN busz pályaudvar előtti nagy zöld terület alatt található az Akvárium klub mint szórakozóhely, és a hozzá kapcsolódó Aqua bisztró. Széles lépcsőn lehet lemenni, tágasnak, levegősnek néz ki a hely, de az asztalok nagyon sűrűn vannak egymás mellé rakva, ráadásul kényelmetlen alumínium asztalok és székek vannak.
Magenta Café Budapest - Külső képMagenta Café Budapest - Külső képMagenta Café Budapest - Külső képMagenta Café Budapest - BelsőMagenta Café Budapest - BelsőMagenta Café Budapest - EgyébMagenta Café Budapest - Külső képMagenta Café Budapest - Külső képMagenta Café Budapest - Külső kép
Még több kép (6 db) >>