Maguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest

2,3
Még nincs helyezése
a 4591 budapesti étterem közül
Hely jellege
gyorsétterem, sushi bár, teázó - teaház
Maguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest
Maguro Sushi & Tea - WestEnd City Center BudapestMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest
11 fotó

3 vendég értékelése alapján

2,7Kiszolgálás
1,7Hangulat
2,3Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Szilveszter
Hotel Calimbra Miskolctapolca
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal
Hotel Elixír Mórahalom
Kristály Imperial Hotel Tata - Két ünnep között
Kristály Imperial Hotel Tata

Maguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest vélemények

Szörnyű 2016. november 5. járt itt
Minap jártam Önöknél egy bónuszbrigádos kupont beváltani, melyet előző napon vettem. A vétel után fel is hívtam Önöket, és egy kedves, megértő készséges kollégával időpontot egyeztettünk és említettem is neki, hogy 2 levesre, ami a kuponban van, nem tartanék igényt. Ma megjelentem az egyeztetett időpontban, mondtam, hogy egy kupont szeretnék beváltani.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Átlagos 2016. július 15.családjával járt itt
Kedveljük a japán konyhát, a férjem egyik kedvence a szusi, én a magam részéről a szusit kevésbé, inkább a tempurát és még sok más egyebet is szeretek. A Westendben járva kaptam egy 20%-os szórólapot, ezt akartam eredetileg beváltani, de aztán ez végül nem sikerült, mert az apróbb betűket is elolvasva kiderült, hogy kizárólag helyi fogyasztásra étel+ital együttes rendelése esetén érvényes.
Maguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - Étel/italMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - Étel/italMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - EgyébMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - Étel/italMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - Étel/italMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - BelsőMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - BelsőMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - BelsőMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - Étel/italMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - Étel/italMaguro Sushi & Tea - WestEnd City Center Budapest - Étel/ital
Még több kép (8 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 24 városban járt márFelfedező - 89 helyen első értékelőNépszerű író - 182 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1097 feltöltött kép
Átlagos 2016. február 26.a párjával járt itt
A Maguro Sushi Bár a Westend üzletközpontban található. Néhány magas bárszék van a belső helyiségben, de választhatunk hagyományos asztalt is, ha nem zavar, hogy a sétatér közepén ülünk. Kitűnő Miso levessel indítunk, az ember azt hinné, hogy az mindenütt egyforma, pedig dehogy. Utána jönnek a szusik és nigirik, guszták, frissek, jó alapanyagokból készültek.