Kellemes családi ebédünket nem zavarta sem zene, sem a tömeg beszélgetése. Finom, és igazán különleges indiai és nepáli ételeket lehet itt fogyasztani a kínálat pedig nagyon is bőséges, nehéz volt választanom. Mindhármunknak ízlett az étel, fiamék pedig már többször is jártak itt, visszatérő vendégek.
Mivel ez egy indiai étterem, a látogató valószínűleg a hangulatot keresi. Ezt meg is kapja, egy kicsi, kuckós vendéglátó helység formájában. Az ételek eléggé autentikusnak tűnnek, mindenesetre simán hozza a többi budapesti indiai étterem színvonalát. A tisztaság és a kiszolgálás ugyanakkor nem profi, de ha valakinek bejön a távoli országok hangulata, akkor nem zavaró.
Ebben is autentikus a hely. :) Se első randira, se üzleti találkozóra nem ajánlanám a helyet, de utazni szerető emberek biztos, hogy szimpatikusnak találják majd!
Kellemes, hangulatos indiai étterem a Csengery utca egyik pincehelyiségében. A személyzet kedves, mosolygós, barátságos. Az elkészült fogások mennyiségre kielégítőek, finomak és frissen készültek. A főételeket egy vastálon, sercegve hozták az asztalunkhoz. A Mango Lassi stílusosan fém pohárban érkezik.
Mindenképpen ajánlom az éttermet aki szereti vagy szeretné kipróbálni az indiai konyhát! Tipp: Ha asztalt szeretnénk foglalni, akkor tegyük meg telefonon, mivel az internetes foglalások jelen pillanatban nem kapják meg.