De ez már a múlté. Nemcsak az étterem facebook oldala angol nyelvű, de az indiai személyzet is kizárólag angolul kommunikál, nem beszélnek magyarul. A tulajdonos is egy indiai úr. A belső tér kialakítása nagyon érdekes. Olyan, mintha egy sziklás barlangba lépnénk be, a plafont és a falakat is sziklaszerűen vonták be (gipszkartonnal) és festették le barnára. A "sziklás" falakon (mű)növények futnak, virágkoszorúk csüngnek az oldalfalakon és egy kis mesterséges vízesés is csobog az egyik sarokban. Az asztalok elegánsan terítettek. A megvilágítás gyenge, sejtelmes (mint egy barlangban. . . ). Ebédidőben 12-16 óra között, hétköznapokon kínálnak 4 féle egytálételes menüt 1000-1500 Ft közötti árakon (leves + naan kenyér, egytálétel rizzsel). Az étlapon kizárólag autentikus indiai ételek szerepelnek, hasonlóak, mint amelyeket a többi itthoni indiai, bangladesi, nepáli, pakisztáni éttermekben kóstolhatunk. Az étlapon szerepel 4 komplett menü, melyek közül 1 vegetáriánus. Ezeket "tál"-aknak hívják, de valójában 2-3 előételt, 3-4 főételt, napi desszertet, aperitifet, rizst, indiai kenyeret, chutney-kat is tartalmaz, és társaságoknak ajánlják, mint vegyes komplett ízelítőket (8-9000 Ft/fő). Az étel rendelésnél kell jelezni, hogy mennyire csípősen kéri az ember. Én nem csípősen kértem, de még így is nagyon intenzív, de kellemes és nem túlzó volt a fűszerezése. Chicken Jalfrezit ettem basmati rizzsel (1250 Ft) a napi kínálatból. A rizst és a szószos húst 1-1 külön réztálban hozzák, és tetszés szerint lehet belőle merni a tányérra. Csirkemell filé kockák zöldséges, kókuszos curry mártásban. Kiadós adag, frissen készül, nekem a kaliforniai paprika volt csak benne "testidegen". A rizs kiváló minőségű, nagy szemű, nem tapadós.