Egy vagány, fiatalos, laza kis helynek tűnik, de mégsem éreztem felszabadultnak a helyet és benne magamat sem. Kicsit olyan volt, mint a modoros blog. Fiatal lányok egyen pólóban és egyen maszkban fogadják a vendégeket, kicsit esetlenül, bizonytalankodva. Amit írt már más értékelő is, tényleg minden asztalra ki volt téve a "foglalt" tábla, du. 5 órakor az este 8-9-kor érkező vendégek miatt? ? Ez kicsit komolytalan. . . Na, azért lett hely. . . Míg ott voltam, az egyik - murvás - oldalon ültek 5 asztalnál, a benti részben senki, a másik oldalon, ahol a szobor van a parkos részben, 2 asztalnál. Az étlapon főleg bisztrós ételek, burgerek, saláták, csirkés szendvicsek, csirkeszárny, a főételek között is döntően grillezett csirkemell fogások ezzel-azzal. Hétköznap ebédidőben kínálnak menüt, nem valami baráti áron: 1 fogás + üdítő 2590 Ft, 2 fogás 3290 Ft, 3 fogás 3790 Ft. A sör és a Cola is feláras a menü mellé. Szerintem túlárazottak az ételek és az italok is. Mivel már túl voltam az ebéden és az uzsonnán is, a 2 féle desszert pedig nem hozott lázba (gesztenyepüré, tiramisu), ezért egy eper turmixot kértem (1160 Ft). Az asztal billegett a murván, a wifi gyenge volt, a turmix meg savanykás és meglehetősen íztelen, gondolom, nem sok eper volt benne. Pozitívum, hogy a turmixok nem cukorral, hanem mézzel készülnek. Frappánsan megfogalmazta egy előző értékelő a címben: "Semmi extra". Szerintem sem. Az volt még jópofa, hogy pont sikerült elcsípni egy fotó erejéig az éppen elguruló fogaskerekű vasutat. De ez nem a Majorka érdeme.