Újonnan nyitott, modern stílusú bisztró a Hunyadi téren. A tulajdonos hölgy (aki az egyik vicces képen a falon is feltűnik) maga van a bisztróban, személyesen ő szolgálja ki a vendégeket, ami meg is látszik a színvonalon és a hangulaton, pozitív értelemben. Kedves, fiatalos, közvetlen hely, ami még nem indult be igazán, és szerintem még nem is vált ismertté.
Az étlap rövid, egy oldalnyi, szendvicsek, wrap-ok, pulled pork, angus burger, császárhús. . . abszolút a most divatos trendek mentén haladnak, a húsevős vonalon. A főételek 2000 Ft környékén vagy kicsivel felette, azaz árban nem olcsó, középkategóriásnak mondanám. A heti ajánlatban 1 leves, 1 főétel, 1 desszert szerepel, ha ezt valaki végig szeretné enni, az kb. 2800 Ft-ba kerül. Mentás borsókrém levest ettem (590 Ft), remek és üdítő, valamint egy kis adag húsos /pulled pork wrap-ot (950 Ft), de valamilyen hiba folytán a konyha egy nagy adagot készített, így a felét el is kellett csomagoltatni, nem bírtam megenni. Jó készültségű és fűszerezésű hús, a wrap tésztája hétköznapi. Összességében szimpatikus, biztató bisztró, meglátjuk, mennyire tudnak beindulni. A heti menüt érdemesebb lenne árban versenyképessé tenniük és egy kis marketing sem ártana a helynek.