Meglepő mexikói leves

Mamacita - Shopmark BudapestMamacita - Shopmark Budapest a térképen

2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. október 18.
Amikor az Europarkból Shopmark lett, nemcsak a név változott, a bevásárlóközpont látványosan kibővült, és pozitívum, hogy a vendéglátós sziget teljesen átalakult, új étkezdék is nyíltak. (Helyileg is átköltöztették őket).
A Mamacita nem tudom, hogy máshol is megtalálható-e, minden esetre én itt találkoztam először a nevükkel, egy mexikói ételeket kínáló gyorsétterem. Annyira nem gyors, nem azonnal kapjuk meg az ételeket, pár percet kell várni. Chili com carne, churros, quesadilla, fajitas, taco, chimichanga szerepel az étlapon. A napi ajánlatból egy tortilla levest kértem (590 Ft), ami kedvező ára ellenére annyira kiadós és töményen laktató volt, hogy utána 2. fogást már nem tudtam bevállalni. Saját asztalok és ülőhelyek tartoznak az étkezdéhez, nem közös plázás helyek, mint sok hasonló helynél, ez pozitívum. Valószínű ennek köszönhető, hogy a tisztaságra is eléggé figyelnek.
Az viszont kevésbé tetszett, hogy helyben sem adnak normális evőeszközt, csak a gagyi műanyag kínait.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (11)
Mamacita - Shopmark Budapest - Étel/italMamacita - Shopmark Budapest - BelsőMamacita - Shopmark Budapest - BelsőMamacita - Shopmark Budapest - Étel/italMamacita - Shopmark Budapest - BelsőMamacita - Shopmark Budapest - Étel/italMamacita - Shopmark Budapest - Étlap/itallapMamacita - Shopmark Budapest - BelsőMamacita - Shopmark Budapest - Étel/italMamacita - Shopmark Budapest - Étlap/itallapMamacita - Shopmark Budapest - Belső
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Black Friday
Ensana Thermal Aqua Hévíz