Mangó és olasz sütik

Mamo Gelato - Etele Plaza BudapestMamo Gelato - Etele Plaza Budapest a térképen

Kiváló 2022. márciusban járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A MAMO Gelato olasz prémium kategóriás fagylaltjait évekkel ezelőtt a Ráday utcában ismertem meg, több alkalommal ettem már náluk fagylaltot. Örömmel konstatáltam, hogy az Etele Plázában is nyitottak egy egységet, amelyet azonban nem volt könnyű megtalálni, mivel egy olyan folyosón kaptak helyet, amely távol esik a vendéglátó egységek folyosójától. A bejárat előtti folyosórészen 3 asztallal kitelepültek, itt lehet fagyizni, sütizni.

A sütemények között olasz specialitásokat találunk korrekt árfekvésben, szicíliai ricottás cannolo (600 Ft), Passione - maracujás, málnás piskóta mousse (890 Ft), cappuccinos minicake, epres mascarponés torta (550 Ft), paleo csokis bounty félgömb (890 Ft). A bigné mini képviselőfánk, melyet csokis és vaníliás krémmel töltenek meg (290 Ft). A fagyikat tradicionális fagylalthűtőből kanalazzák, nem gombócot, hanem kenést kapunk. Az adag hatalmas volt, gyakorlatilag a kis papír kelyhet csurig, sőt púpozva töltötték a csodás mangó fagylalttal (450 Ft), ami a MAMO egyik legsikeresebb íze.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Mamo Gelato - Etele Plaza Budapest - EgyébMamo Gelato - Etele Plaza Budapest - EgyébMamo Gelato - Etele Plaza Budapest - EgyébMamo Gelato - Etele Plaza Budapest - EgyébMamo Gelato - Etele Plaza Budapest - EgyébMamo Gelato - Etele Plaza Budapest - EgyébMamo Gelato - Etele Plaza Budapest - EgyébMamo Gelato - Etele Plaza Budapest - EgyébMamo Gelato - Etele Plaza Budapest - EgyébMamo Gelato - Etele Plaza Budapest - Egyéb
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros