Jó 2016. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. december 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Manióka újhullámos kéműves pékség, de egyik oldalról a minőség, bár korrekt, de nem éri el a Butter Bothers- Artizán – Pékműhely – Jaques Liszt szintet, az árak viszont az egekben járnak. Egy apró péksüteményre, egy mini-croissant-ra fizettem 490 forintot, amit túlzásnak éreztem. Ha a többiek képesek megoldani, hogy meg is maradjanak, de termékeik elérhető árúak legyenek (konkrétan többet adnak, jobbat, olcsóbban) akkor fel van adva a lecke, a problémát meg kell oldani, különben a csőd beüt. Én biztos, hogy nem fogok innen vásárolni, amíg ez nem változik. Akkor sem, ha nagyon tetszik a beltér, kifejezetten kedves a kiszolgálás és rokonszenves az egész kezdeményezés. Az ételrovatra megadom az 5 pontot, mivel ezt azért alátámasztja az igényességük, 4,5 lenne igazából indokolt.
Reneszánszát élik a minden-mentes és emellett kézműves helyek, legyen szó akár étteremről, cukrászdáról, hamburgerről vagy akár pékségről. A Maniókában is helyben készült gluténmentes péksüteményeket lehet kapni. A belső tér pici, egyszerű, de ötletesen berendezett. A falon elhelyezett nagy...