Manta Ray Lounge Bar & Étterem - WestEnd City Center Budapest bemutatkozása
Megnyitotta kapuit a Manta Ray lounge bar & étterem! Téged is várunk a belváros szívében, Budapest legnépszerűbb bevásárlóközpontjának legfelső szintjén, rögtön a mozi mellett. Filmnézés vagy vásárlás után Térj be hozzánk egy frissítő kávéra vagy koktélra, kellemes ebédre vagy hangulatos vacsorára!
Éttermünk ideális helyszínéül szolgál a könnyed baráti beszélgetéseknek, találkozóknak, tárgyalások lebonyolításának illetve romantikus vacsoráknak. A West End-ben egyedülállóan nálunk élvezheted a napsütést és a panorámát, hiszen május 15-én nyitó 100 nm2-es teraszunk csak Rád vár, legyen szó családi összejövetelről, születésnapi buliról vagy céges rendezvényről. A közösségi média felületén - https://www. facebook. com/MantaRayBudapest - folyamatos akciókkal és különleges rendezvényekkel várjuk a látogatókat; Reméljük, a közeljövőben Önt is köszönthetjük Vendégenként!
Kuponnal jártunk az étteremben féláras akció keretében, (általában első próbára kuponos akciót keresek). Már az asztal foglalása is érdekes volt "halló tessék"-el jelentkezett be egy férfihang, aki jó néhány nappal későbbre tudott asztalt adni a kívántnál,műszaki karbantartásra és telt házra hivatkozva.
Fél órával időpont előtt érkeztünk az üres étterembe, ahol közölték,hogy annyi a foglalásuk, hogy kénytelenek vagyunk kivárni a sorunkat, hiszen az ételeket frissen készítik, a foglalásoknak megfelelően. Ezt megértettük, és türelmesen vártunk, de a pincérnő által említett tömegjelenet elmaradt, mindösszesen 4 asztalnál ültek vendégek, és ez nem változott ottlétünk alatt. A menühöz tartozó limonádé meleg volt. A bőségtálban lévő ételek előre elkészítettek voltak,melyet az étel ízén érezni lehetett, valamint nem sikerült megfelelően megmelegíteni őket. A tálon lévő roston sertés ehetetlenül száraz volt, a csirkecomb láthatóan nem aznapi sütés volt. Összességében elmondható, hogy ha ezért a menüért a teljes árat: 13000 feletti összeget ki kellett volna fizetnem, biztosan sírva fakadok. Gyerekkel voltunk, etetőszék sajnos nem volt, és a bejárat sem volt akadálymentesített. Remélem az étterem managementje is olvassa a kritikákat,és a megfelelő változtatásokat megteszi. Az már tuti, hogy én ebbe az étterembe többé nem megyek, de a többi vendéget ne riasszák el. Sok sikert hozzá.
1062Budapest, Váci út 1-3.
Szolgáltatások
ingyenes WIFI csoportokat szívesen fogad koktélok napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín zártkörű rendezvény lehetősége