A MANU pizzáját már volt alkalmunk megkóstolni, amikor felfedeztük, hogy nyitottak egy új helyszínen is pizzériát, nem volt kérdés, hogy egyik napi ebédünknek ez lesz a helyszíne. A Fővám tér és a Kálvin tér között egy saroképületben kaptak helyet. A beltér nagyon puritán, egyszerű, funkcionális.
Rendelés és fizetés a pultnál, aztán a csipogó jelzi a pizza elkészültét, ezek után a 10%-os szervizdíj nem pontosan érthető, hiszen nincs semmi szerviz, a vendég jön-megy, ő szolgálja ki magát. Ennyi következetesség szerintem kéne, hogy legyen a vendéglátó helyekben, hogy ahol önkiszolgáló rendszer van, ott ne legyen már szervizdíj a semmiért. . . A pizza mindettől függetlenül szerintem klassz, bár voltak olyan kollégám, akik túl vékonynak találták, főleg a közepét, nem tetszettek a megégett részek, és a két ujjnyi üres szélek sem. Evőeszköz és tányér nincs, ellenben van 2 féle olaj, az egyik chilis csípős, a másik fokhagymás. Sajnos mindkettő üveg ragacsos-koszos, összemancsolt volt. Árban szerintem rendben van a hely, sok kézműves pizza már 3000 Ft-tól kezdődik, míg itt a Manunál 2500-3100 Ft között alakul a 18 féle pizza ára. Az általam választott Cotto, azaz San Marzano paradicsomszósz alap, Mozzarella sajt, Prosciutto Cotto főtt, füstölt sonka, Grana Padano másik fajta sajt, bazsalikom 2500 Ft-ba került (plusz a már említett, érthetetlen szervizdíj) Italok terén Festimans prémium üdítőket is tartanak (1000 Ft). Ajánlom a helyet és a MANU pizzákat is, de azért nem volt tökéletes élmény. Tisztes 4 pont.