A két szintes épületbe belépve először az udvaron találjuk magunkat, ez nagyjából üres, és dohányzóhelyként funkcionál. Lent van egy koncertterem, de az ottjártamkor nem volt nyitva, nem volt esemény. Esténként itt is van kocsma/pultozás. A lépcsőn felmenve a felső szint azonban életteli, zsibongó, elég hangos zene is szólt, a fiatal lányok köztük a személyzet is akik beleolvadtak a hasonló korú és külsejű vendégekbe a kis teraszon dohányoztak. Az emeleti részen egy nagy térben van a fenti bárpult, illetve innen nyílnak kisebb termek. A falakon sok kép látható, a padlót régi szőnyeg borítja. Aktuálisan Lukács Máté kiállítása látható. A bútorok lomisak. Laza, nyugis, felszabadult hely ez, minden kötöttség nélkül. Alapvetően kommersznél egy fokkal jobb, változatosabb italkínálat, a kispénzű fiatalok pénztárcájához mérten barátságosabb árszabás. A csapon Dreher és Pilsner Urquell, Antl, HB, Dreher Meggy. Akcióban két koktél, Aperol Spritz és Moscow Mule 2790, ill. 2600 Ft-ért. Közben rájöttem, valószínűleg azért tekerték olyan hangosra a zenét, hogy a teraszon is jól lehessen hallani. Úgyis ott van az igazi élet kint, és nem bent. Ittam egy mangószörpöt, 700 Ft-ot fizettem érte. Nincs kötelező szervizdíj. Ételek nincsenek, csak bolti zacskós ropi és mogyi. A mosdó rémes, össze-vissza matricázva, firkálva. Nem az én szubkultúrám, nem az én helyem, de ajánlom mindenkinek, aki szereti a romkocsmákat, itt nincs olyan tömeg, mint a bulinegyedben a hasonló zsánerű helyeken és olcsóbb is.