Először a Budai Gourmet Fesztiválon találkoztam velük és kóstoltam meg az édességeiket (Gourmet kóstoló sor 1990 Ft/6 db), majd a Mechwart liget fölött lévő meseszép cukrászdájukba is ellátogattam. Első találkozásom velük a mangó-maracuja-csokis szelethez és a pink limonádé névre keresztelt minisütihez köthető (390 Ft/db).
Olyan különleges ízeket és szokatlan alapanyagokat is belecsempésznek a süteményeikbe, mint a cukorborsó, a vörösbor, a szarvasgomba és a rebarbara. A következő alkalommal a gyerekeknek vittem otthonra pisztáciás cake pop marcipános nyalókákat (350 Ft) és cookies kekszeket, valamint ettem egy nagyon csokis tortácskát (690 Ft). A cukrászda egy vintage ékszerdobozka, belül tágas, kívül félkörívben fedett terasz fogja körbe. Berendezésében, hangulatában engem a Vintage Gardenre emlékeztetett, de a Marangona barátságosabb, emberközelibb.
Igényes, esztétikus, barátságos, tényleg csajos üzlet. Helyben fogyasztottunk egy latte maciato-t. A kiszolgálás gyors és kedves volt, a kávé finom. Elvitelre kértünk 4 süteményt. Az összes friss, látványos, gusztusos, kíváló volt. 1. Habos-mákos, 2. Rákóczi-túrós, 3. Kókuszos-fehércsokis, 4. Royal csoki torta.