Ha például egy furgon áll be eléjük, akkor még az utcában is nehezen észrevehető. A lépcsőn leérve egy barátságos, letisztult közegbe érkezünk, szemmel látható, hogy vadonatúj, frissen festett és berendezett a hely. A hófehér az uralkodó színvilág, némi finom dekorációval. Az étlapon belül a fő csapásirány a burgerek, illetve a vegetáriánus ételek, de vannak húsos fogások is. Napközben inkább étkező-ebédelőhely, kávézó, míg este amolyan iszogatós biszróvá válik, taverna hangulatba csap át. A vega burgerben ropogósra sült feta sajt helyettesíti a húst, de az ízvilág is egészen más, ugyanis sütőtök, alma, menta teszi édeskéssé-pikánssá. (2250 Ft)
Bagel szendvicset hidegen és melegen is kérhetünk, ebből is készül húsos és vega (kecskesajtos), valamint melegszendvics (1150 Ft) is van. A napi leves ottjártamkor zellerkrémleves volt (1150 Ft), kuszkusz saláta (1890 Ft), csirkés taco, körtés rizottó (2680 Ft) mint egytálétel szerepel még a rövid, egy lapnyi étlapon. Én egy sonkás. paradicsomos-rukkolás szendvicset ettem (1290 Ft), valamint egy lattét (850 Ft), amelyet Costa kávéból készítenek. A Costa Coffee sajnos kivonult Magyarországon a saját márkás kávézók világában, de most már jó pár kávézóban elérhetőek a Costa szemeskávéiból főzött kávék. Italok terén Borsodi Mester sört csapolnak (580/780 Ft), illetve Hoegaardent (760/980 Ft). Kézműves söröket nem láttam a kínálatban. Esténként koktélokat is kínálnak. Nagyon kedves, barátságos, szívélyes vendégfogadás éa kiszolgálás egy fiatal pár személyében (gondolom, a tulajdonos lehet Marci). Még nagyon az első lépéseknél tartanak, remélem, sikerül felfuttatniuk a helyet, én megelőlegezem a bizalmat, bár hosszabb távon biztos érdemes és szükséges lesz bővíteni, színesíteni az étel- és az italkínálatot is.