Újabb ételmentés, ezúttal Marcziéknál

Marczika Kávézó BudapestMarczika Kávézó Budapest a térképen

2023. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. július 15.
A II. kerületi Marczibányi téri Művelődési Ház által működtetett terasz és kávézó. Helyileg a Mammut és a Millenáris mögött található a II. kerület zöldövezeti, csendesebb részén, spotpályák is vannak itt a szomszédságban.
A teraszon elég sok asztal van, azonban az árnyékolást nem sikerült megoldani, így inkább estefelé vagy kevésbé forró napokon lehet itt kellemes üldögélni.
A beltéri asztalokat az aulában helyezték el, ezekből is elég sok van.
A rendelés és a fizetés a pultnál történik.
Én ottjártamkor a Munch ételmentő ajánlat keretében vásároltam náluk, így kedvezményes áron, 1500 Ft-ért egy kézműves, helyben készült óriásszendvicset és 3 db péksüteményt kaptam. Késő délután már nem volt nagy választék, a kétféle szendvics közül szalámis Cheddar sajtos bagettet választottam (eredeti ára: 1150 Ft), valamint kaptam még egy csokis croissant-ot, sajtos pogácsát és csokis muffint. A péksütik eredeti ára 600 Ft volt. A szendvicsben a szalámi egy kicsit már állott volt, nyilván több órával korábban, délelőtt készíthették el. A másik szendvics vega volt, céklás, kecskesajtos.
A teraszon lehet csavart fagyit is kapni, illetve csapolt sört (Dreher). A koktélok ára 2000 Ft környékén mozogva kedvezőnek mondható. Üveges kézműves sörként az Ugartól a Hopjuliskát és az Agrárt kínálják.
A művelődési ház mosdóját lehet használni, tiszta, tágas.
Reggel 9-től este 8-ig tartanak nyitva.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (14)
Marczika Kávézó Budapest - BelsőMarczika Kávézó Budapest - Étlap/itallapMarczika Kávézó Budapest - BelsőMarczika Kávézó Budapest - Étel/italMarczika Kávézó Budapest - Étel/italMarczika Kávézó Budapest - MosdóMarczika Kávézó Budapest - EgyébMarczika Kávézó Budapest - EgyébMarczika Kávézó Budapest - EgyébMarczika Kávézó Budapest - EgyébMarczika Kávézó Budapest - EgyébMarczika Kávézó Budapest - Külső képMarczika Kávézó Budapest - Külső képMarczika Kávézó Budapest - Egyéb
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró csomagajánlat
Szent István Hotel Eger