Törekednek hazai alapanyagok felhasználására. A normál étlap rövid, bisztrós karakterű, prémium árfekvésű. Célszerű hétköznap ebédidőben a heti menüre "rámenni". 2 fogás 2850 Ft, 3 fogás 3450 Ft, amiben benne foglaltatik az ételeken kívül 1 pohár ház bora, szóda vagy szörp (nekünk ezt ottjártunkkor elfelejtették említeni. . . ), nagyobb társaság esetén érdemes asztalt foglalni. Alkalmanként esti degusztációs menüt kínálnak, 5 fogás 12900 Ft + borkíséret. Az ételek tálalása kreatív, különleges, a fogások izgalmasak, ízletesek, igazán színvonalas a konyha. Szépek a tányérok, az evőeszközök. Az adagok átlagosnál kisebbek. A fotókon talán látszik (én is utólag visszanézve szembesültem vele), hogy az előétel és a desszert tálalása és megjelenése eléggé hasonlatos, pedig semmi közük nem volt egymáshoz. Amiből lehetett választani: 1 előétel vagy 1 leves, 3 főétel, 2 desszert. Kacsamáj parfait párolt birsalmával és mogyoróval, ez volt az előétel, a főétel csirkecomb padlizsánnal és sült paprikával (egyáltalán nem nézett ki combnak, kicsontozva be volt formázva), a desszert körte fahéjjal és körte sorbet-tel. Az ital lefelejtésen kívül még nem tetszett, hogy a kenyérért + vajért - igaz házi, és felső kategóriás - 300 Ft-ot számoltak fel. Az ilyen kaliberű és árfekvésű helyeken ez magától értetődően benne van az árban. Szimplán azt gondoltuk, ez az üdvözlő falat. Nem gond, belefér, és ilyen végösszeg mellett már nem tétel, csak inkább bosszantó apróság. 12% kötelező szervizdíj is hozzácsapódik a végösszeghez. Lehet bankkártyával fizetni, de a terminál nem biztos, hogy működőképes (lehet, hogy azóta már megjavították vagy kicserélték).