Óbudán, pontosan a buszmegállóban, jól látható saroképületben található pékség, hosszú nyitva tartással. Kínálat alapján az ún. albán pékségek közé sorolható, bár 2 magyar alkalmazott hölgy dolgozott a pultban. A szomszédos Lipóti pékség nem volt nyitva, így egyértelmű volt, hogy ide fogok betérni kenyérért.
Meglepően sok vásárló volt, gyakorlatilag folyamatosan érkeztek, a pultnál kisebb sor is kialakult, de gyorsan haladt a kiszolgálás. Én egy sokmagvas rozsos kenyeret választottam, ami az egész család tetszését elnyerte, 0,5 kg-os klasszikus hosszúkás alakú, 300 Ft-ba került. Bár azt a kiszolgáló hölgy nem tudta megmondani, hogy milyen magok is vannak benne. Többféle, ennyiben maradtunk. Igény szerint szeletelnek és műanyag zacskóznak, én ezzel a lehetőséggel ezúttal sem éltem. Helyben is vannak asztalok, lehet kávézni, reggelizni is.