Csillog-villog minden. Franciás, kissé szalonszerű hangulat. Sok asztal, némelyek kissé zsúfoltan elhelyezve. Bőségesen elegendő számú személyzet, a bejárattól jobbra külön bárpult az alkoholos italoknak, balra sütispult, szemben az üveg mögött látványkonyha. Reggeltől estig egész napos nyitva tartás. Reggeltől 11-ig reggeli és brunch, majd étlapot váltanak. Magas árfekvés, a reggeli tálak ital nélkül jellemzően 2000 Ft felett, egy sima eszpresszó 750 Ft, 3 dl forró csoki 1050 Ft, majd a napközbeni étlapon egyszerűbb, de frappáns bisztrós fogások, főleg mediterrán konyha ízei, saláták, tapasok, szendvicsek. A desszert kínálat ínycsiklandó, meg lehet szemlélni a sütipultban, széles a választék. A tortaszeletek is 1000 Ft-tól felfelé árazódnak, de elég szép szeleteket adnak (pl. áfonyás csokitorta, epres sajttorta, somlói szelet, de van macaron is, ez utóbbi nem tűnt különösebben ütősnek). Az aranygaluska almakompóttal és vanília sodóval nagyon finom volt (1490 Ft), a latte is megjárja (1050 Ft). A számlát még 15% kötelező szervizdíj is terheli. Nem az a hely, ahová egy magamfajta helyi vendég napi szinten betérne, de azért nem bántam meg, hogy benéztem, igényes, színvonalas, elegáns hely, de nem éreztem magam karót nyelve feszélyezetten.