A Dobrumba és a Pingrumba éttermek tulajdonosi köre beújított egy 3. vendéglátó egységet is, ennek is hasonló ötletelés alapján adtak nevet, egyébként nagyon közel van a Dobrumbához, mindössze 2 sarok a Dob utcán tovább sétálva.
A Marumba szintén egy saroképületben kapott helyet, amely kívülről eléggé avítt, ráadásul még össze is van firkálva graffitivel, ez nyilván nem a tulajdonosok műve és felelőssége. Az étlapon kis adag (small plate) - kb. előételnek felelnek meg - és normál (big plate) fogások - főételnek tekinthető - találhatóak, véleményem szerint eléggé meglehetős áron, a kicsik 3000 Ft környékén és kissé felette, a normál 4-6000 Ft között. A leírások alapján izgalmas, kreatív fogásokra lehet számítani, bár pontosan nem lehet tudni, hogy mit fogunk majd a tányérokon látni. Ettem egy mangalica pástétomot pirítóssal (3600 Ft), valamint egy lángost füstölt pisztránggal (3800 Ft), a lángos egy golyó volt, tejföllel töltve, ez két fogás volt a választásom, de őszintén szólva annyira egyiktől sem voltam elájulva. A tányérok kreatívan mutattak, de ízekben én jobbra, izgalmasabbra számítottam volna a két előd teljesítménye alapján. Úgy is mondhatnám, hogy pont az ízeket, fűszereket, tartalmat hiányoltam. Az étlapon szúrtam ki, hogy lehet kérni ajándék italt az ebéd mellé (Verjue fröccs), amit külön kérésre megkaptam, de nem ajánlották fel. A kötelező szervizdíj +12%. Pozitívum, hogy kitűnő Bányai kávét főznek (cappuccino 950 Ft). Kis csalódás, így ez csak 4 pont lett nálam.