Igazán hangulatos, kellemes, barátságos, színvonalas kávézó a Kodály Körönd közelében. Pozitív példája annak, hogy ha egy vendéglátó egység minőségi szolgáltatást nyújt, legyen az mégoly kicsi is, mint a Matinée, akkor bizony van hosszú távú jövője, életképes lehet a folyamatosan változó körülmények között is.
A péksütemények és a kávé is kitűnő, és az árak sem szálltak el irreálisan. A földszinten a pultban egy fiatal lány és egy fiú szolgáltak ki, illetve felváltva vitték a barista feladatokat. A vendégkör vegyesen magyarokból és külföldiekből állt, fiatalok és középkorúak is. A latte 1290 Ft-ba került, kiváló minőségű. Az eszpresszó 590 Ft. Nincs kötelező szervizdíj. A kávét, sütit felhozták az asztalhoz a kis galériára. Néhány alkoholos italt is tartanak, long drinket, illetve koktélokat. A bejárat körül két oldalon van kis kiülős terasz a járdára telepítve, mivel egy saroképületről van szó. Továbbra is 5 pontos élmény.
Az Andrássy úttól néhány lépésre, a 6. kerület egyik legszebb részén található galériázott kávézó, a Benczúr utca sarkán. Nagyon kellemes, barátságos, otthonos kis kávézó, amely nem elsősorban az étel- és italkínálatával, hanem a hangulatával válik vonzóvá. A pultos fiatalember szívélyes, kedves, mosolygós, csupaszív fiú.
Finom a kávé. Az étlap rövid - 2 db A/5-ös méretű ökopapír - de vannak rajta kézműves sörök, házi sütemények és frissen készített ciabatta szendvicsek is. Korrekt árak. Sok apró kedves dekoráció gazdagítja az aprócska kávézót.