Nekem a bennünket kiszolgáló pincér fiatalember az elején kissé esetlennek, bizonytalannak tűnt, de a végére szimpatikus lett, igyekvő, udvarias, készséges volt, pár mondatot beszélgettünk is vele az étteremről és az új, fiatal séfjükről, aki csak 1 hónapja dolgozik náluk. Az étlap nem volt hosszú, de sok izgalmas, vonzó fogást láttunk rajta, nem volt könnyű a választás. Ebédmenüt nem kínálnak. 1 leves, 2 előétel, 1 desszert és 2 ital (limonádé, ásványvíz) került kb. 12ezer Ft-ba. A fogások átlagos, illetve annál kicsit nagyobb adagok, a desszert kifejezetten hatalmas, laktató. Nekem nagyon tetszett ez a Rákóczi túrós átirat, sokszor írtam már le, hogy ez a kedvenc tradicionális desszertem. Itt égetett gúlaként jelent meg. A tányérok szépen kidolgozottak, jó rájuk nézni. Az ízek harmonikusak, a fűszerezés kellemes, nem vad, jól eltalált. A gombaleves kitűnő volt. A fogas szintén kellemes, a narancsos édeskömény saláta különleges. A kacsamáj terrine is korrekt volt, de attól annyira nem voltam elájulva. A beltér kicsit magyaros, de modern, fiatalos, a beépített, üvegezett veranda és a belső éttermi rész is kellemes. Vannak asztalok, ahol nagyon meleg van a helyi fűtés miatt.