5x5 a javából

Matrjoska Kroshka BudapestMatrjoska Kroshka Budapest a térképen

Kiváló 2018. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. május 1.
A Matrjoska nagyon jó élményt hagyott bennem 2015-ben. Egyike volt a legkellemesebb vendéglőzéseimnek, amihez persze hozzájárult a kellemes társaság is, de az ugyebár nem elég. Sőt, ha az ember szíve hölgyét elviszi egy helyre és ott nem megfelelő a szolgáltatás, annál nagyobb az égés. Szóval itt minden együtt volt, nagyon szerettük a helyet.
Nem volt kérdés, hogy miután azonos néven nyílt egy hely a Baross utca legelején, az első adandó alkalommal meglátogatom. Az pedig tegnap volt.
Kértem egy pelmenyi válogatást, ami csodásnak bizonyult, ízre-állagra egyaránt, hozzá tíz deka serpenyőzött zöldségsalátát, ami zöldbabból készült ezúttal. Kitűnő volt a pelmenyihez a variált mártás és azt is értékeltem, hogy szépen rápirítottak a „derelyékre”.
A beltér korszerű, de megnyerő, letisztult, szemet gyönyörködtető, minden patika tisztaságú.
A kiszolgálás pedig remek, pincérem, aki kicsit tulajfélének is hatott, kommunikatív volt és lelkes. Azt is megtudtam tőle, hogy bár ez egy vegán hely, a visszajáró vendégek 40%a húsevő.
Magam is azt mondom, megrögzött húsevőként, hogy ide jó lenne visszatérni. Gratula a helyhez, sok hasonlóra lenne szükség.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (4)
Matrjoska Kroshka Budapest - BelsőMatrjoska Kroshka Budapest - BelsőMatrjoska Kroshka Budapest - BelsőMatrjoska Kroshka Budapest - Étel/ital

Matrjoska Kroshka további értékelései

2018.08.13egyedül
A Lőrinc pap téri Matrjoska már a múlté, több sajtóorgánumban is lehetett olvasni a bezárás okáról. A tulajdonos időközben vegetáriánus lett, és már nem tudott azonosulni a húsközpontú étteremmel. S amellett nagyon környezettudatos is, ami itt az új helyen eléggé szembeötlő. Nem a régi helyet...
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány - Kedvező ajánlat fürdőbelépővel
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány