2024. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. október 25.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Mester Gyorsétteremben elfogyasztott ebédünk után fordultunk ki a Mester utcára, amikor is egy új sárga portálra lettünk figyelmesek. A közeli, szintén ferencvárosi illetőségű Mátyás térről nevezett Mátyás pékség és a portugál pékárukat hazánkba elhozó Lisboa kézműves pékség fúziójáról van itt szó, és a napokban nyitottak meg. A kirakatban jó minőségű, töltött, gyümölcsös, csokoládés sütemények hívogattak be minket, de ahogy észleltük, másokat is a környékbeli lakók, járókelők közül. A benti részben le lehet ülni, bár elég szűkösen.
Az első alkalommal kaptunk kóstolót a mini Pastel de Nata sütiből, ami a portugálok talán leghíresebb édessége. Meg persze én vettem is, itt 450 Ft-ba került, érdekesség, hogy a szintén Lisboa lánc másik egységében, innen nem is túl messzire, a Fővám térnél a Váci utca elején viszont drágább volt. Igaz, az egy elegánsabb, felkapottabb környék, főleg külföldi turistákkal.
Azóta még kétszer jártunk náluk, tekintettel a munkahelyünkhöz való közelség okán, a kínálat nem változott, a kávé finom, egy kicsit lehetne kedvesebb, készségesebb a kiszolgálás, de a 4 pontot fixen hozzák.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (11)
Még több kép (1 db)
Castrum Hotel Székesfehérvár