A "Mekiben" az elmúlt 1-2 évben egyre határozottabban térnek át az online térbe, az applikációs rendelésbe, és ezt a kedvezményes árú kuponok is erősen megtámogatják. Igaz, a McDonald's wifi még erre nem készült fel technológiai szempontból, mivel a wifijük annyira gyenge, hogy még a saját weblapjukat, appjukat sem lehet vele megnyitni. Emiatt a pénztárnál rendre felmerülnek technikai nehézségek, nem sikerült leolvasni a kódot vagy kiválasztani a megfelelő kupont, menüt. Míg a kollégák az időszakos extra menüket preferálták (Maestro Bruce és a Gusto Greg), én sajtburger fresh menüt ettem, ami szintén egy újabb keletű szendvicsük. A sima zsemlébe marhahúspogácsa, cheddar sajt, hagyma, paradicsom, jégsaláta és majonézes szósz került. Ebben a kuponos akcióban a menü (üdítő, sült krumpli) még kiegészült egy forró almás táskával is. Nem igazán értek egyet az új rendszerükkel, miszerint az elvitel esetén +100 Ft-ot számítanak fel, hiszen helyben fogyasztás esetén használjuk az infrastruktúrájukat, koszoljuk a tálcát, szóval azáltal is felmerül plusz költség, ami szerintem több lehet, mint egy barna papírzacskó költsége. A fő kiszolgáló pulttal szemben kialakítottak egy másik, kávézós pultot, itt a jóféle kávék mellett sütik is vannak, áfonyás sajttorta, fánk, minifánk. Itt egy nagy lattét vittem (960 Ft), amire szintén felszámoltak még +100 Ft elviteli díjat, konkrétan 1 db papír pohárra. Nem nagy dolgok, de számomra egy kicsit dühítő, lehúzás-szagú a dolog. A kávézó részlegben lévő hölgy nagyon kedves volt, a másik pultnál dolgozó viszont kedvetlen, robotszerű. Amúgy ez az új szendvicsük egész jó, bár nekem egy kicsit túlteng benne a majonéz. Erről a McDonald's egységről még annyit lehet elmondani, hogy két bejárata van, egyik az üzletközpontból, míg a másik a HÉV megálló felől a sétányról. Elég forgalmas, főleg fiatalok látogatják.