2023. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 27.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A gyerekekkel útlevél igénylést intéztünk a közeli kormányablaknál, fáradalmaink kipihenése érdekében muszáj volt valami édes finomságot vásárolni. Eszembe jutott, hogy tizenévesként mennyire lázba hozott a McDonald's, és a számtalan egységük közül talán a legszebb éppen itt van a közelben, a Nyugati téren, a gondolatot tett követte, be is tértünk. Persze azóta a világ és a technika sokat változott, már appon vagy terminálon lehet leadni a rendelést, bankkártyás fizetéssel. Sajnos a desszertekhez és a fagylaltokhoz kapcsolódóan éppen nem találtam semmilyen akciót az applikációs kuponok között. Választottunk fánkot (kekszkrémes 730 Ft/db, málnás 310 Ft/ mini méret), McFlurry M&M's színes csokigolyókkal (930 Ft), karamellás McFreeze (1020 Ft/db), illetve én szerényen beértem egy almás pitével (540 Ft). Ha a vásárlást követően adunk értékelést, visszajelzést a cég felé, akkor a következő vásárlás mellé ajándékba adnak egy ilyen pitét egyébként.
Bár a beltér nemcsak szépséges, de nagyon tágas is, ezúttal a kinti teraszon foglaltunk helyet, mert bent elég fülledt és meleg volt. A két szintes beltér emeleti/galériaszintjén alakították ki a kávézó részleget, ide még 2. körben visszafutottam egy kávéért, ami szerintem teljesen korrekt, finom a Mekinél.
A környezetvédő hullám következtében műanyag helyett papírt használnak, ami a szívószál esetében egyáltalán nem jó ötlet, mert még az ital fele sem fogy el, mire a szívószál már teljesen szétázott.
Összességében jól éreztük magunkat, és a szokásosnál kisebb volt a sorállás és gyorsabban zajlott le a kiszolgálás.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (26 db)
McDonald's - Nyugati Pályaudvar további értékelései
2025.01.09kollégákkal
![]()
Szuper családias hangulatú, kedves kiszolgálás Finom ételek édességek kávék Gyerekbarát, segítőkész vendéglátás Gyors precíz. Nagyobb társaságnak is ideális.
2024.12.07barátokkal
![]()
Régóta járunk ide kávézni, a nyári rész felújjítása jól sikerült. Ma a szokásos barátnős kávézásra tértünk be, ét kamasz fiú a telefon töltés lehetősége miatt, szorosan a kisasztal felét elfoglalva telepettek hozzánk. A telefonos játék közben sűrűn és hangosan káromkodva játszottak (fogyasztás...
2022.12.01egyedül
![]()
Nahát, hogy ide még soha nem írtam, nem is értem. Na, nem mintha az ember bármikor is eljönne ide ebédelni, erre ezer más hely akadna a környéken. De ha például korán reggel a pályaudvaron lődörögsz, mint egy ukrán menekült, azért csak kézenfekvő, praktikus, különös tekintettel arra, hogy a...
Prémium Hotel Panoráma Siófok
Hotel Narád Park Mátraszentimre