Meat Again Grill & Wine Glutén- és laktózmentes Étterem Budapest bemutatkozása
Faszénparázson sült húsok, 100%-ban glutén-, és laktózmentes ételek keresztszennyeződés nélkül - mindez a Móricz Zsigmond körtér és az Allee bevásárlóközpont között. Nyitvatartás 2025: Hétfő-Csütörtök: 16:00-23:00 Péntek-Vasárnap: 12:00-23:00 Figyelem! A nyitvatartáshoz képest a konyha 1 órával hamarabb zár.
Évek óta működik a Móricz környékén ez a mentes étterem és borbár, de bevallom, eddig nem nagyon hallottam róla. Van külön ebéd- és vacsora kínálat, előbbi 12. 00-15. 00, utóbbi 15. 00-22. 00 között. Mi egy keddi napon látogattuk meg őket vacsoraidőben. A hely alapterülete nagy, az asztalok nincsenek zsúfoltan elhelyezve.
Főételt nem ettünk, viszont hideg ízelítőkből készített kétszemélyes válogatást kértük, amiben volt pl. házilag pácolt oliva, vöröslencse saláta, közel-keleti padlizsánkrém, céklás humusz. Szeretem a közel-keleti ételeket, és igazság szerint ettem már ennél finomabb mezzéket is, de ez ízlés kérdése. A kiszolgálás remek volt, az árak átlagosak, a szervízdíj 12%. Szívesen ajánlom a helyet, összességében remekül éreztük magunkat. A közeljövőben szeretném kipróbálni a főételeket és a borlapot is.