Hússal teli mennyország

Meat & Sauce - Nagymező utca BudapestMeat & Sauce - Nagymező utca Budapest a térképen

Kiváló 2015. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 14.
A Nagymező utca jó pár klassz étkezős hellyel bővült az elmúlt időszakban. A Meat & Sauce kb. tavaly ősszel nyílhatott meg, s pontosan azt kínálja, amit a neve is sugall, azaz húst és hozzá szószt, s mindkettőből jó sokat, kissé megbolondítva, új köntösbe öltöztetve.
A 2 méretű és többféle ciabatta szendvicsbe marha-, sertés-, kacsa-, csirkehúst vagy halat töltenek, majd jó alaposan meglocsolják a vevő által választott fűszeres mártással, szó szerint tocsogni fog benne, s az ízek átjárják az egész szendvicset. Én egy kis méretű konfitált kacsapecsenyés szendvicset választottam, lilahagyma lekváros öntettel és rukkolával. Igazán mennyei összhatás. A hozzá adott sült krumpli elég kis adag volt és nem is volt annyira ütős, de mindenképp kell valami szerintem a szendvics mellé, ami nagyon tömény és nagyon zúzós.
Ha menüt választ az ember, akkor leves helyett lehet desszertet is választani, ami ottjártamkor egy fehércsokis tortaszelet volt. Nagyon krémes, kicsit az én ízlésemnek talán túlságosan édes, de mindenképpen ízletes volt.
Evést követően a bejárattól balra lévő mosdóban lehet a zsírból-szószból kimosakodni.
Ülőhely kevés van, bent a falnál egy hosszú pult, 1 kerek bárasztal, kint az ablaknál egy ülőpult, azaz egyszerre max 7-8 ember tud leülni, hamar megtelik.
A 2 kiszolgáló fiatalember a pultban fantasztikus, kedvesek és humorosak, nagyon gyorsan dolgoznak és megfelelő útbaigazítást tudnak adni az ételekről, néhány célzott kérdés alapján a tanácstalan vevőknek is próbálnak testhezálló étket ajánlani.
A kis menü (szendvics, desszert, krumpli) 1 itallal 1650 Ft volt, a kiadósságot is figyelembe véve mindenképpen remek az ár-érték arány.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (10)
Meat & Sauce - Nagymező utca Budapest - BelsőMeat & Sauce - Nagymező utca Budapest - Étel/italMeat & Sauce - Nagymező utca Budapest - Étel/italMeat & Sauce - Nagymező utca Budapest - BelsőMeat & Sauce - Nagymező utca Budapest - Étel/italMeat & Sauce - Nagymező utca Budapest - EgyébMeat & Sauce - Nagymező utca Budapest - BelsőMeat & Sauce - Nagymező utca Budapest - EgyébMeat & Sauce - Nagymező utca Budapest - BelsőMeat & Sauce - Nagymező utca Budapest - Belső

Meat & Sauce - Nagymező utca további értékelései

2016.01.17a párjával
Se szeri sem száma a korszerű dizájnnal, az átlagnál igényesebb kínálattal jelentkező fővárosi gyorséttermeknek. A Meat and Sauce 2014-ben nyitott, mi 2015 januárjában tértünk be. A Nagymező utcában működik, és elsősorban, mint neve is mutatja húsos, szószos szendvicsekben utazik. A feliratok...
2015.09.08a párjával
Többször jártunk itt Párommal, de nem olyan sokszor sajnos, mint amilyen gyakran szerettünk volna, mivel vidékiek vagyunk :) Sosem okozott csalódást, mindig nagyon finomakat ettünk itt. Párom a közelben dolgozik, így ebédelni szokott ide járni, és én csak hallgattam sokszor, milyen finomakat...
Holiday Resorts Balatonszárszó - Holiday szilveszter
Holiday Resorts Balatonszárszó
329.001 Ft / 2 fő / 3 éjtől teljes panzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Freya Zalakaros