Jó 2019. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. november 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A spagetti (rákos, tintahalas, paradicsomos) remek volt, a kardhal carpaccio szintén. Bár a jégsaláta helyett jobban örvendtem valami aromásabb salátanövénynek, pl mustárfűnek, amit valamiért a legtöbben idegen nevén rukkolának neveznek. Utóbbi a napi ajánlatban, amit fekete táblára írva olvashattunk a bejáratnál 3800 ft, az étlapon 3200. Megegyeztünk a pincérünkkel, hogy az utóbbi az érvényes. A mosdó rendezett, de a dekorációs tárgyak között ott díszeleg egy műanyag mappában egy rakás számla. Érthetetlen. A panna cottara nem tesznek semmit, ilyet életemben nem láttam, se Olaszországban, ahol eddig vagy tízszer nyaraltunk, sem másfelé a világban. Végül kérésre kaptunk zavaróan híg erdei gyümölcsmártást. A Margherita pizzán az étlap ígérete szerinti friss bazsalikomot nem találtuk. Összességében nincs szívem 3 pontot adni, de azért annyit jeleznék, hogy jobban oda kellene figyelni az apróságokra.
Idén májusban nyitott vérbeli olasz kisvendéglő dél-olasz tulajdonossal, aki egyben a szakács is, ahol nemcsak a legnépszerűbb tészta és pizza szerepel a repertoárban, hanem grillezett húsételek is, erre utal a név-kombináció is. Különösen érdekes a helyszínválasztás, ugyanis egy több éve...