Alapvetően fast food-nak is lehetne kategorizálni, de összességében mégis érdekesek a fogások. Vannak fix fogások az egyik - bal oldali - táblán, de a másikon a napi kínálat szerepel, ami 1-1 fogásból 15-20 adagot jelent, ha elfogy, akkor a séf kitalál valami mást. Így sikerült elcsípni a whiskys gombakrémlevest, benne gombaszeletekkel (750 Ft), ami egyszerűen kiváló és hibátlan volt. Erőteljes, karakteres, kiadós, ugyanakkor nem uralkodott rajta a whisky alkoholos, kemény íze, csak éppen megbolondította egy cseppet. A 2. fogással az állandó menüből nem volt ilyen szerencsém. Főtt csülkös-tormás croissant (1200 Ft), ami reggeli ételként is kérhető, de egész nap szerepel a kínálatban. Kalácshoz hasonló alapon majonézes torma réteg, majd rajta 6 órán keresztül főtt, majd préselt csülök. A csülök nagyon goromba volt, bőrrel, zsírral, kevés volt benne a színhús. A majonézből kevesebbet kellett volna adagolni, nagyon eluralkodott. A tetején remek csemege uborka szeletek, újhagyma karikák és kevés reszelt torma. A kollégám által választott classic burger 20 dkg-os marhahússal, házi buciban szintén jó választásnak bizonyult, házi sült krumplival (1900 Ft). Az első helyiségben, a pulttal szemben 3 db magas asztal van bárszékekkel, míg a hátsó traktusban a látványkonyha előtt további 2 asztal. Az első rész nagyon huzatos, ha van hely, mindenképpen érdemes hátra menni, és várakozás közben figyelgetni, hogyan készülnek a konyhában az ételek. A mosdó a pinceszinten található. Bankkártyával lehet fizetni.