Modern, trendi beltér, tágas, szellős, napfényes, nagy belmagasság, az emeleten további asztalok, kissé szeparáltan. Az étlap rövid, de benne -szinte - minden a húsokról szól, a burgereken kívül a magyar konyhából és ízekből merítve. Mangalica Debreceni Kövér Zoli bácsitól (2100 Ft/pár), házi mustárral, tormával. Öt féle burger, melyek közül az egyik kecskesajtos, hogy a vegák se maradjanak éhen (2700-5200 Ft), ez utóbbi Angus marhából készült húspogácsával. Malaccsülök, nyúlpaprikás, ropogós kacsa. Az árak eléggé magasak egy fast food bisztróhoz képest, de tény, hogy minőségi alapanyagokkal dolgoznak és finomakat sütnek. Classic burgert választottam a készséges és barátságos pincérrel egyeztetve, melyhez sült krumpli és répa, valamint házi szósz járt. Átlagosnál nagyobb burger buci, 20 dkg-os húspogácsa, saláta, paradicsom, lilahagyma, a klasszikus kombináció. A hús az én ízlésemhez képest túlságosan médium volt, jobban étsütve szeretem, de a rendeléskor nem kérdeztek rá. Nem tetszett, hogy a húslé a paradicsom levével és a szósszal keveredve eláztatta a tányért, de szerencsére kapcsolt a pincér és egy tányércserével, valamint elegendő mennyiségű törlőanyaggal orvosoltuk a problémát. A burger mellé ajánlott brutál csípős szószokat (Skorpió csípés, illetve Rehab Big Sun) bevallom, nem mertem megkóstolni, miután elolvastam a csípősségi fokozatokat, ezt meghagytam a nálam bevállalósabb férfiaknak. Kellemesen savanykás volt a házi feketeribizli szörp (350 Ft/ 2 dl). Aki bírja az effajta nem éppen kímélő étkeket, azoknak mindenképpen ajánlom a helyet.