Kiváló 2022. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. február 2.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hétvégén a környéken volt programunk, aminek a végére igencsak éhes lettem, ezért hát gyorsan igyekeztünk találni egy helyet, ahova beülhetünk. Így esett a választásunk a Meatology-ra. A felszolgáló rendkívül kedves volt. Eredetileg magyar Angust kértem volna, de az USDA PRIME-ból volt kisebb darab húsuk, így végül inkább azt választottam. Jó döntésnek bizonyult, és tökéletesre készítették! A pác átjárta az egész húst, úgy sütötték ahogy kértük és a köretek is isteni finomak voltak. Sajnos az ár miatt ez lehetetlen, de ha tehetném, hetente ide járnék, ha nem gyakrabban. :)
Végre eljutottam ebbe a nem túl nagy, de fiatalos, vagány bisztró a. Csak egy hamburgert fogyasztottam, ami remek volt. Jó nagy(200g) ízletes húspogácsa, jó nagy finom, puha buci, saláta, zőldség és sok szósz. + hasáb! Nagyszerű volt! 2900.-Ft azt gondolom, sokak számára megfizethető ár,...
A Meatology a közelmúltban megnyílt hús-fókuszú gasztro-bisztró a Bajcsyn, az Arany János metrómegálló és a Bazilika közelében. Ha jól emlékszem, korábban valamelyik pékséglánc egyik egysége működött a helyén. Az étlap rövid, de izgalmas, főleg egyszerűbb, de mégis frappáns, ötletes fogásokat...
Vannak helyek, melyeket megelőz a hírük. Az utóbbi idők trendje, hogy sztárséfek bisztrót nyitnak vagy bisztróvezetést célzó felkérésekre mondanak igent. Lásd: Huszár Krisztián (Beszálló), Lőrincz György (Házi/Állat), nemsokára nyit Wolf András a West Endben „A Séf asztala” néven...