2018. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 30.Nem ajánlom a helyet másoknak!
BB. kuponos akcióval jártam itt, bár finoman fogalmazva nem volt egyszerű egyáltalán nyitva találni őket. A nyitva tartásuk teljesen átláthatatlan, akkor is zárva voltak, amikor nyitva kellett volna lenniük, a facebook oldalukat nem frissítik, egyszer filmforgatás miatt voltak zárva... Bár majdnem 3 hónap állt rendelkezésre, de már így is majdnem kicsúsztam a határidőből. (emiatt lehúzom a kiszolgálást, mert nem tudom máshogy a pontszámokban érzékeltetni, milyen dühítő egy ilyen helyzet)
A fő termékük töltött kürtöskalács, de az én bónuszom nem erre, hanem egy bagel + limonádé kombinációra szólt. Árban ez így kedvező volt, azonban összességében egyáltalán nem érte meg. A fotók szerintem elég jól szemléltetik. A bagel nagyon szegényes volt, eleve csak 1 féle bagelük volt, nulla választási lehetőség, sima mezei gépsonka és pár szál kornyadozó rukkola.
Limonádéból többféle ízesítést kínáltak, én epreset választottam, a tálalás mutatós, befőttesüvegben, citruskarikákkal, viszont túl tömény, cukros-szirupos volt, nem frisítő egyáltalán.
A kiszolgálás kedves, segítőkész.
Az asztalok a galériaszinten találhatóak, de csupán néhány szerintem 8-10 embernél többet nem tudnak fogadni és leültetni egyszerre.
A berendezés vintage, régi vágású, számomra szimpatikus.
Illy kávét főznek.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
38.525 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval