Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az épület mellett parkolóhelyek, mivel nincs lebetonozva, eléggé sárban dagonyázós volt a kiszállás az autóból. Az épület mögött pár méterrel már a Duna folyik. Érdekes olvasmány volt a betyárok életéről és a csárda történetéről szóló, képekkel is illusztrált olvasmány az étlap elején, amelyből többek között az is kiderült, hogy itt már a XVII. század végétől vendégfogadó állt, istállóval. A meglehetősen nagy alapterületű, sok asztalos étterem népiesen, magyarosan berendezett (hímzett népviseleti ruházat, régi képek konyhai eszközök a falakon), összességében kissé retró hangulatú. Abban a cserépkályhával befűtött kisebb teremben, ahol a mi asztalunk volt, halász eszközöket, hálókat helyeztek el dekorációként. A meglehetősen hosszú étlapon (71 tétel) főleg magyaros, tradicionális ételek sorakoznak, fogásonként, illetve húsfajtánként csoportosítva. Az ételek többségéből kis adagot is lehet kérni 75%-os áron. A húsos ételek, 2 személyes fatálak között a magyar betyárokról nevezett fogások a legnépszerűbbek a vendégek körében. Pár nappal ezelőtt újították meg az étlapot, amint azt megtudtuk középkorú, rutinos pincérünktől. Az italokat (szénsavas és rostos gyümölcslevek) kimérve, decire árusítják. Az emberes adag gulyásleves (900 Ft) tűzforrón, kis bográcsban érkezett, hozzá jó adag piros erős paprika, valamint házgyári jellegű fehér kenyér érkezett kosárban. A marhahús puha, zöldségek készültsége jó, lé, fűszerezés szintén karakteres. A lakodalmas levesben csigatészta, sok-sok főtt tyúkhús, csigatészta, zöldborsó, némi leveszöldség volt, a lé korrekt (900 Ft/ csésze: 675 Ft). A vadasmarha - kis adag: 2 szelet - húsa szintén megfelelő, nem zsíros, nem inas, a zsemlegombóc kissé túlfőtt. A mártás sűrű, kifejezetten jó ízű. (2950 Ft, kis adag: 2210 Ft), volt hozzá pluszban tejföl és egy karika citrom. Savanyó Jóska kedvence hatalmas adag, mustárral, füstölt paprikás kolbásszal, sajttal töltött sertés szelet kirántva, steak burgonyával, fatálon érkezett (2650 Ft). Tömény, kiadós, kissé nehéz étel, a burgonya kissé jellegtelen, de nem mirelit hatású. Az étlapon nem szereplő tejfölös uborkasaláta kitűnő (750 Ft). 2 leves, 2 főétel, 0,5 l vízzel és 3 dl gyömbérrel fizettünk 7840 Ft-ot, kötelező szervizdíj nincs. Az ételekre kibírható időt kellett várni. Összességében korrekt, de egy kissé régimódi, fősodratú étterem, amely inkább a hagyományokat kedvelő, középkorú és idősebb korosztály számára lehet vonzó, de nagyobb családi eseményekre is ajánlanám.