Mekong Restaurant Budapest

4,5Kiszolgálás
3,2Hangulat
3,6Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Szilveszter
Hotel Calimbra Miskolctapolca
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Két éjszakás ajánlat
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk

Mekong Restaurant Budapest vélemények

Kiváló 2024. november 6.barátokkal járt itt
Az ázsiai és a magyaros konyát is kíválóan viszik. Az adagok nagyok, finomak és az áruk megfizethető.
Mindenkinek ajánlani tudom, elvitelre is! A személyzet nagyon kedves! Jó ötlet, hogy az étlapon fotók is vannak az ételekről. Szerintem a vietnami konyha az egyik legjobb a varosban!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
2024. szeptember 4.egyedül járt itt
Ma Mekong-kedvem volt, egy darabig pofozkodtam magammal, hogy ki akarok-e menni a kánikulába vagy sem, de nem lehet mindig itthon lapulni, egyedül magának az ember meg csak ilyen félkész izéket kotyvaszt. Hát a nyakamba vettem a várost, és hosszú villamosozással megérkeztem Pho-landba, a Mekong partjára. Átalakult a hely, elég szembetűnően.
Mekong Restaurant Budapest - Külső képMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - BelsőMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étel/italMekong Restaurant Budapest - Étel/italMekong Restaurant Budapest - BelsőMekong Restaurant Budapest - BelsőMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - BelsőMekong Restaurant Budapest - BelsőMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étel/italMekong Restaurant Budapest - Étel/italMekong Restaurant Budapest - BelsőMekong Restaurant Budapest - BelsőMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - Étlap/itallapMekong Restaurant Budapest - EgyébMekong Restaurant Budapest - Külső kép
Még több kép (35 db) >>
Kiváló 2024. szeptember 4.barátokkal járt itt
Kedves barátaimmal gyakran látogatjuk a helyet. A kasszás, a felszolgáló nagyon kedves, megismer már minket, ajánl ételeket. Kiváló, hogy van lehetőség magyar és vietnámi ételek közül is válogatni. Az adagok megfelelő méretűek, az ételek nagyon finomak. Külön öröm számunkra, hogy ebéd után az étteremben tudunk nasit válogatni délutánra.
Szörnyű 2023. november 10., kollégákkal járt itt
Pocsék alapanyagokból dilettáns módon készített ételek. Attol hogy valaki Vietnámból jött még egyáltalán nem biztos hogy tud lebest főzni.
A maradékot pedig nem kéne összeöntbe újra eladni.
Átlagos 2022. december 1.egyedül járt itt
Ezen a helyen a történelem legutolsó éveiig egy viszonylag magyaros jellegű, nagypultos, tálcás étterem állt, talán a közepesnél jobb kínálattal, úgy rémlik. Most a Mekong folyik a Duna budai partján. Különös egy képződmény ez. Az étlap viszonylag bőséges, a fele eléggé magyaros, a másik fele meg alaposan thais, vietnamis.
Még több kép (35 db) >>