Szeretem az olyan helyeket, ahol az élmény minden érzékszervre hat, ezt itt megkaptam. Elég üres, holt időben mentünk, de a kiszolgálás elég gyors volt ahoz képest, hogy minden frissen készült. A tulajdonosok, akik az ételeket maguk készítik, nagyon kedvesek, barátságosak, és minden tolakodás nélkül igen közvetlenek voltak, láthatóan büszkén és örömmel meséltek az egyes ételek készítésének módjáról, összetételéről.
A tölcsér formájú lángosok megtöltve minden finommal, nagyon jó ötlet, szinte mint egy töltött pitát lehet azokat enni, bár azoknál sokkal kiadósabbak. 4 féle lángost próbáltunk, és hozzá fejenként egy fánkot is ettünk, minden kifogástalan volt. Az ételt a jelen helyzet miatt elvitelre kértük és otthon fogyasztottuk, de mivel minden frissen készült, így semmi probléma nem volt az esetleges kihüléssel sem.