Évek óta működő kávézó és étterem a Nyugati közelében a Bajcsyn, a Bordizsár borozó (ex-Egri Borozó) szomszédságában. Nyáron elég nagy méretű teraszuk üzemel, mely esténként rendre megtelik. Vendégkörük főleg a 30-40-es korosztály, baráti, barátnős beszélgetésekre ideális. Reggelente többféle reggeli menüt kínálnak 720 Ft-os étel árakkal.
Ebédidőben kedvező árú 2 fogásos menüt kínálnak 1190 Ft-ért, amelyet 3 levesből és 4 főételből lehet összeválogatni. Az étlapon egyszerűbb, bisztrós ételek szerepelnek, ciabatta szendvicsek (670-1200 Ft között), hamburgerek, pizzák (1300 Ft-tól), de gyerekmenüt is kínálnak. Egy eszpresszó 340 Ft, egy cappuccino 420 Ft. Olaszosan készítik, fahéjjal megszórva. A tiramisu isteni, csatos üvegben szervírozzák. A kiszolgálás közvetlen, barátságos, modorosságtól mentes.