Csirkenyársak elvitelre

Melissa Bistro Greek Taverna - Nyugati BudapestMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest a térképen

2024. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. december 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Forgalmas, központi elhelyezkedésű vendéglő a Nyugati téren. Az elmúlt években több név- és tulajdonoscserén ment keresztül ez a vendéglátó egység, sőt, hónapokig zárva is tartott. Egy ideje görög étterem, taverna működik benne, amely a megnyitáskor még Odüsszeusz néven futott, de egy ideje váltottak Melissára. Ennek okát nem ismerem, talán az lehet a háttérben, hogy ugyanaz a külföld tulajdonosi kör vehette át a helyet, akik a városban már szintén Melissa névre hallgató görög éttermeket üzemeltetnek (Wesselényi utca, Kazinczy utca).
A beltérben is a görög dekoráció, motívumok jelennek meg, sok asztal található nagy alapterületen, ehhez képest kevés vendéget látok, kicsit rideg, élettelen a hely, bár folyamatosan jönnek-mennek a vevők, de a legtöbben inkább elvitelre, plusz az elmaradhatatlan futárok is viszik a rendeléseket.
A legnépszerűbb fogás a gírosz, pitában vagy tálon, de én inkább souvlakit kértem. 2 zöldséges csirkenyárs körettel (hasábburgonya, saláta, tztatziki) 3990 Ft, a köret változtatható. A souvlakit frissen készítik, 25-30 perc a várakozási idő, de egyértelműen megérte. A dobozért, csomagolásért nem kellett pluszban fizetni.
A személyzet és a tulajdonosok sem magyarok, de nem hinném, hogy bárki is görög lenne. Az egész családnak nagyon ízlett az étel, én is elvitelre kértem.
Fogunk még jönni.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (10)
Melissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest - BelsőMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest - BelsőMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest - EgyébMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest - Étel/italMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest - Étel/italMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest - Étel/italMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest - Külső képMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest - Étlap/itallapMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest - BelsőMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati Budapest - Belső
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás fürdőbelépővel
Hotel Forrás Szeged