De az élet, a forgatag az első kicsi részben pörgött, élő akusztikus zenekar, baráti ünneplés, vidám és zajos hangulat. A pultban két fiatal, egy lány és egy srác szolgált ki. Asztalszerviz van. Széles borkínálat, több oldalon lapozgatós. Több mint 80 borászattól 100 feletti bor közül lehet válogatni. Nem volt türelmünk végig pásztázni, így konkrétan a Zöldveltelini kínálatra kérdeztünk rá. Két félét tartottak, egyrészt a Mátrai Borvidékről a gyöngyöstarjáni Szőke Mátyás Pincészetétől, másrészt az Etyeki Rókusfalvy Birtokról. Így adott volt, mindkettőt megkóstoltuk, nekem az előbbi tetszett jobban. 1,5 dl az "adag", 1490 Ft, illetve 1890 Ft-ért. Nincs kötelező szervizdíj. Egyébiránt kézműves söröket is tartanak, de ha már borbárban jártunk, itt mindenképpen bort szerettünk volna inni. További kedvességként sajtos pogácsát is kaptunk a bor mellé harapnivalóként, grátisz. Tartanak ételeket is, de enni végképp nem volt sem időnk, sem kapacitásunk. Krém válogatás, hummusz, körözött pirítóssal, BBQ sültek, tapasok, saláták, sajtos, sonkás és kolbászos Ménesi-tálak, hű, ezeket is érdemes lenne legközelebb kipróbálni. Kitűnő hely, szerettük.