Újranyitás után

Mevlana Kebab - Arena Mall BudapestMevlana Kebab - Arena Mall Budapest a térképen

Átlagos 2020. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. július 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A vírus miatti leállás után pár héttel tértünk be ide. A legszembetűnőb különbség az volt, hogy a gyros tálra a pita helyett már baguette vagy kifli szeleteket pakoltak. Se megpirítva, semmi, csak ráhelyezve a tálra. Ránézésre se szerettük volna elfogyasztani. Kár, mert a gyros egyébként rendben volt, a hús kifejezetten ízletes. Évek alatt sokat ronlott a színvonal, ez látható.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Mevlana Kebab - Arena Mall további értékelései

2024.09.18egyedül
Nagyon jo ,minden nagyon kivalo: az etel finom es kiszolgalo kedves, a desszert nagyon jo krpli sos a gyros finom es csipos, minden friss es jol fuszetezett es finom
2024.06.16a párjával
Itt járttam délelőtti órákba az arénaplaza mevlanába pultosok kedvesek giszolgálás tetszett.viszont a gyrosos magát vakarta utánna ugy csinálta a dürümömet inkább nemkérttem.borzaszto élmény volt ,és neeem ért semmit magyarul és durva.miatta többet nem jövök
2024.05.18egyedül
Ma este a mevlana kebabban vacsoraztam. Nagyon finom volt az étel...egy magas lany volt a pultos aki nagyon kedves és mosolygós volt ..figyelembe ajánlotta a tejberizst ami nagyon ízlett.. tetszett hogy végig mosolygott biztos hogy máskor is visszatérek
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Nem csak a 20 éveseké a világ
Szalajka Fogadó Szilvásvárad