Mosolygós magas lány

Mevlana Kebab - Arena Mall BudapestMevlana Kebab - Arena Mall Budapest a térképen

Átlagos 2024. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. március 28.
Arénába jártunk Budapesten és nagyon megéheztünk .. így a Mevlana Kebabra esett a választásunk !
A párom és én mind a ketten szeretjük a gyros-t így mind a ketten tálat kértünk, a pultos kiszolgáló magas barna hajú hölgy , Nagyon kedves, segítőkész volt és nagyon tetszett hogy egyfolytában mosolygott !
Figyelmünkbe ajánlotta a baklavát mint desszertet !
Jó választás volt és meg is köszöntem neki !
A gyros tál aránylag finom volt, viszont a pultos hölgy nagyon felvirágoztatta a helyet!
Ha máskor is Budapesten járunk reméljük , hogy a magas lányt még ott lesz !
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Mevlana Kebab - Arena Mall további értékelései

2024.09.18egyedül
Nagyon jo ,minden nagyon kivalo: az etel finom es kiszolgalo kedves, a desszert nagyon jo krpli sos a gyros finom es csipos, minden friss es jol fuszetezett es finom
2024.06.16a párjával
Itt járttam délelőtti órákba az arénaplaza mevlanába pultosok kedvesek giszolgálás tetszett.viszont a gyrosos magát vakarta utánna ugy csinálta a dürümömet inkább nemkérttem.borzaszto élmény volt ,és neeem ért semmit magyarul és durva.miatta többet nem jövök
2024.05.18egyedül
Ma este a mevlana kebabban vacsoraztam. Nagyon finom volt az étel...egy magas lany volt a pultos aki nagyon kedves és mosolygós volt ..figyelembe ajánlotta a tejberizst ami nagyon ízlett.. tetszett hogy végig mosolygott biztos hogy máskor is visszatérek
Hotel Abacus Herceghalom - Napi árak
Hotel Abacus Herceghalom