Udvarias kiszolgálás,remek ételek

Mevlana Kebab - Arena Mall BudapestMevlana Kebab - Arena Mall Budapest a térképen

Kiváló 2024. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. április 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem rég járttam az aréna plaza mevlana étterembe.Remek hangulat,kedves kiszolgálás,és nagyon finom ételeket fogyasztottunk.Máskoris szívesen jövünk ha Budapestre látogatunk.Ajánlom bátran a helyet másoknakis.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Mevlana Kebab - Arena Mall további értékelései

2024.09.18egyedül
Nagyon jo ,minden nagyon kivalo: az etel finom es kiszolgalo kedves, a desszert nagyon jo krpli sos a gyros finom es csipos, minden friss es jol fuszetezett es finom
2024.06.16a párjával
Itt járttam délelőtti órákba az arénaplaza mevlanába pultosok kedvesek giszolgálás tetszett.viszont a gyrosos magát vakarta utánna ugy csinálta a dürümömet inkább nemkérttem.borzaszto élmény volt ,és neeem ért semmit magyarul és durva.miatta többet nem jövök
2024.05.18egyedül
Ma este a mevlana kebabban vacsoraztam. Nagyon finom volt az étel...egy magas lany volt a pultos aki nagyon kedves és mosolygós volt ..figyelembe ajánlotta a tejberizst ami nagyon ízlett.. tetszett hogy végig mosolygott biztos hogy máskor is visszatérek
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Napi árak reggelis ellátással
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
36.000 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?