2019. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. november 17.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kifejezetten jó hangulatú kávézó a Várnegyedben, az Országház utcában. Ritkaságszámba megy itt a magyar vendég, talán ennek is volt köszönhető, hogy ennyire kedvesen, figyelmesen beszélt és foglalkozott velem a személyzet. Én úgy vettem ki a szavaiból, hogy sajnálják, amiért nem jár ide több magyar. Ha jönnek is fel a várba hazai vendégek, turisták, mert nyilván ők is érkeznek szép számmal, a látványosságok megnézésén túl a vendéglátó helyekre már kevéssé mennek be, elriasztják őket a magas árak, amihez nem minden esetben párosul az elvárható színvonal (érte ezt ételre, italra, kiszolgálásra).
A turista szuvenír vonal azért a Mézeskalácsban is bejátszik, nevéhez méltóan az egyik polcon számos mézeskalács pihen, piros tükrös szívek többféle méretben, feliratozva, de egyéb tipikus magyaros vásárfia is található (paprika, pálinka, tokaji aszú).
A kiírás szerint ételek terén pizza kapható, de egyrészt nem is voltam éhes, másrészt túl sok bizodalmam nem is lett volna benne, mivel konyhát nem láttam, ez csak valamilyen gyors készültségű, mirelit alapú pizza lehetett.
Dilmah teából többféle ízválaszték, szénsavas üdítők, többféle ízesített kávé kapható (gyömbérkenyeres, mandulás, mogyorós latte, amaretto kávé.
Összességében számomra pozitív élmény volt ez a hely, bevallom, megleptek, rosszabbra számítottam.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Mézeskalács Kávézó további értékelései
2016.09.26egyedül
A Mézeskalács kávézó a Várban van, ami az árak szempontjából egy egészen különleges fertálya Budapestnek. Itt simán rá lehet kérni egy feltét nélküli lángosra 900 forintot vagy egy kommersz sörre 800-at. A Mézeskalács kávézó sem kivétel az extra árazásban. Elhiszem én, hogy a bérleti díj is...
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
34.800 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel