A Miamor egy kissé csalódást keltett, az alapján, amit láttunk-hallottunk felőle, jobbra, hangulatosabbra számítottunk. A Római-parton belül ez egy olyan zsánerű hely, mint a belvárosban a Karaván-udvar. A kapu mögött egy nagyobb területen több vendéglátó egység található, közös asztalokkal, közösségi térrel.
Itt a Miamorban pingpong asztal is található pluszban. Nekünk egy kicsit szétesett, kaotikus volt ez az egész. A kioszkok között a fagyizó volt az első a bejárattól jobbra, ami bezárt annak ellenére, hogy még jópáran szerettek volna fagyit venni, illetve maga a Miamor még bőven nyitva tartott. Mivel sok gyerekes család is itt volt, szerintem ezt figyelmesebben és rugalmasabban kellene kezelni. Itt nem éreztük azt, hogy a vendég lenne az első. Nagyon kevés az árnyékos hely az udvaron belül, a kioszkok előtti sorbanállás alatt is megfőttünk, mire sorra kerültünk. A kiszolgálás lassú volt, barátságosnak nem mondanám. Gasztronómiai szempontból a Miamor Pho volt a legérdekesebb, de meg kell jegyezni, hogy több ételük is mirelitből készült (tavaszi tekercs, nuggets, hasábburgonya), viszont a Pho leves korrekt volt (2000/3000 Ft kis ill. nagy adag, csirkés, marhás). 4 db mirelit tavaszi tekercsért 2000 Ft-ot elkérni szerintem rablás. Itt nemcsak vietnámi, de magyaros ételeket is kapni, a hekk (3990 Ft) úgy látszik, elmaradhatatlan a Rómain. Az italos bárpultnál mainstream italok voltak, de legalább nem a legalja. Csapolva Staropramen, Hoegaarden, Belle Vue Kriek meggyes. Közös telepített pavilonos WC az udvarban jobb kéz felől hátul. Tipp: ha nem akarunk fogyasztani, vásárolni itt, akkor is be lehet ide jönni mosdóba, illetve le is lehet ülni az asztaloknál.