Különleges hangulatú, barátságos kis kávézó az I. kerületben az Alagút közelében, amely kitűnő minőségű specialty kávét kínál. A Latte 1200 Ft-ba került, nincs kötelező szervizdíj. Érdekessége, hogy a LaMarzocco kávégép referencia üzleteként és bemutató helyszínként is szolgálnak.
A másik érdekesség, hogy a kávézótól jobbkézre van egy nyitott elejű, de fedett teraszuk, ami úgy van berendezve, mint egy szivar szalon vagy egy nappali szoba, bőrfotelekkel, kanapéval, üveg dohányzóasztallal, könyvespolccal. A kávé egy fokkal szerintem drágább az átlagnál, az eszpresszó 800 Ft-ba került, a cappuccino 1050 Ft. Jól nézett ki a paradicsomos-mozzarellás-bazsalikomos szendvics, illetve volt Chia puding, akár elvitelre is. Zumat 100%-os természetes gyümölcsleveket is tartanak (1000 Ft/ palack). Volt néhány péksütemény is, kakaós csiga, erdei gyümölcsös kosárka, croissant. A kávé 5 pontos, ez nem vitás. Nagyon barátságos kiszolgálás, a kávézás közben remekül elbeszélgettünk az ifjú hölggyel.