2025. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. április 3.Ajánlom a helyet másoknak is!
Tegnap az Erzsébet körút egyik falatozójába tértem be, nem emlékeztem rá, hogy láttam volna korábban. A hívó szó a "halal" volt, ki van írva, elöntött a hívő bűntudat, most volt Ramadán, itt meg robog a nagyböjt, én meg csak hedonista módon zabálok... na, akkor legalább halal legyen az a kaja! És itt az is. Némi töprengés után kikértem a böjti fél grillcsirkémet, nem túl soká el is készült, sok saláta, kenceficék, meg pita is... a személyzet magyarul beszélő muszlim. Ebben a boltban ketten voltunk csak tájidegenek, rajtam kívül egy feketetrikós, sertehajó izomagy. Evés közben a következőket fejtette ki nagy hangon. (A kényes kifejezéseket előre kimoderálom.) Szóval, nagyon irigyli a muszlimokat, mert nekik olyan jó, ők aztán tudnak ám a nőkkel bánni! Nem úgy, mint az itteni agyonedukált ***-k, akik visszapofáznak, sőt, még (Allah, most ne figyelj ide!!) vissza is ütnek!! Szóval ott a jó, az az igazi, egy nő ne pofázzon vissza, kussoljon és tanulja meg, hogy hol a helye! - mondta a fazon, aki beszédközben erős népnemzeti indíttatásokról is tanúbizonyságot tett, csak éppen Wass Albertet nem szavalt. Kínosan tűrtem, egyszer csak úgy mellékesen megkérdeztem, ha már a közordítozás részese lettem, hogy te tényleg egy buta, tudatlan nőt szeretnél? Azt, azt. Az a tuti, a többi el van... Hát ennyit a kísérőzenéről, meg korunk moráljáról, a grillcsirkés tál viszont meglepően jó volt, etette magát, közel négyezer forint volt, de komoly érték feküdt benne, messze verte az általában ismert arab, török, görög... gyrostálakat. Érdemes egy próbát tenni!!
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()