Itt ebédeltünk az első randevúnkon a barátnőmmel a múlt héten. A fogásaink kicsik és hidegek voltak nem mellesleg nagyon drágák. Még mikrózás után is hideg volt az étel. Emelett a húsok mócsingosak rágosak, a sültkrumpli még fagyos. . A személyzet agresszív,lekezelő és nem higiénikus. Cigit tekertek a pultban. Undorító.
Az asztalnál ahova oda mentünk állt a kosz az ételmaradék a ki ömlött Cola folt a földön is morzsa és rizs darabok undorító volt. Kiszolgálás közben senki nem viselt kesztyűt . Nagyon hideg volt az étteremben. Az étel ehetetlen. . Senkinek sem ajánlom. . . emlékezetes első randevút voltunk a barátnőmmel de sajnos nem jó értelemben. . . Aki teheti kerülje a helyet. .
Kora delutan be tértünk ebédelni a haverral a buli előtt. . . a hely szép a KISZOLGÁLÁS RÉMES. . . szinte ELÉD DOBJÁK koszos tányéron a kért HIDEG ételt ebéd közben rám jött a szükség így fel kerestem az illemhelyett egy ott dolgozó hölgy megállított ukranul kérdezett valamit majd magyarul közölte velem hogy legközelebb próbálják a csészébe vizelni mert nincs kedve kitakaritani.
. nem is értettem. . ugyan abban a ruhában amiben az illemhelységet takaritotta állt be a pult mögé és fogta meg a tányért KÉZ MOSÁS NÉLKÜL! ! ! ! . . . egész éjszaka imádkoztam csak ne kapjak bél fertőzést. . . UNDORITO ÉS GUSZTUSTALAN hogy a mai világban létezik ilyen. .
A Millennium étterembe a minap tértem be valami gyorsat enni. Gyrost, falafelt adnak meg készételeket, a falafel mellett döntöttem, a pultban sorakozó fogások szemre nem nyertek meg. Élvezhető volt, átlagosnak mondanám. 1700 forintot megért 2025 elején. Egy alkoholmentes Peronit kértem mellé, az 650 ft volt. A beltér tágas, galériázott, kissé jellegtelen. 3 pont a hely.
Év végi üzleti ebédet tartottunk itt utolsó . . az étterem szép de a kiszolgálás az ételek szavakra sem méltóak. . . az egyik üzleti partnerünk az ananászos csirke elfogyasztása után este az ügyeleten kötött ki gyomorrontással és mindenki más is panaszkodott másnap hogy nem erzi jol magat. . Nyilván nem voltak frissek az alapanyagok.
. az ételek nagyon rosszak és nagyon drágák voltak. . a pultban állt egy hölgy ukránul szidott és átkozott minden betérő vendéget minket is nem gondolta hogy vannak akik értik a nyelvet. . felháborító a hely a kiszolgálás a személyzet. . . jól nem lakott senki. . minősíthetetlen a személyzet hozzá állása a vendégekhez. . . semmi kedvesség nem szorult beléjük bunkó és lekezelő stílusuk van. . flegmán és nagy képűen vették fel a rendelést. . az az ember érezte magát kellemetlenül aki itt fogyasztott. . . sokan voltunk sok pénzt hagytunk ott mégsem kaptunk egy cseppnyi kedvességet sem. . ebéd alatt igénybe vettem a mosdót is mert szükségét éreztem nagyon koszos volt wc papir se papir törlö nem volt . . aki nem szeretne gyomorrontassal napokat kórházban tölteni kerülje a helyet. .
Hosszú napunk volt mind nagyon éhesek voltunk és nem akartam,hogy még az asszony este a konyhában bajlódjon ezért gyorsan kerestem a közelben egy éttermet ahol kellemesen meg vacsorázhatunk. . alig múlt 8 és az interneten láttam ezt az étterem 10ig nyitva van gondoltam kiadósabb mint egy gyors éttermi vacsora. .
a csapatunk többi tagja nem nagyon akart jönni mivel rossz élményeik vannak a török éttermekkel de mivel,már nagyon éhes voltam és séta távolságra csak 8 percet irt így nyert az éhség. ide jöttünk vacsorázni. . . BÁR NE TETTÜK VOLNA. . az étteremben hideg volt. . az étel ki hűlt valószínűleg REGGEL ÓTA OTT PANGOTT MÁR A PULTBAN. . a ki szolgálás kritikán aluli bunkó és le kezelő az evőeszközök és a tányérok mind KOSZOSAK. . kezdetnek csináltunk magunknak török teát amit minden vásárló megtehet. . több pohár megrepedt és koszos volt. A tea főző körül a pult és a föld Úszott a koszban a piszokban. . . kiábrándító volt. . . az ételeink mind hidegek voltak mikrózás után is. . az ananászos csirkén és a csirke salátán érezhető volt hogy a hús nem FRISS hanem több napos. . ÉS EGY HÓSSZÚ SZŐKE HAJSZÁLAT IS TALÁLT rajta a feleségem! ! ! ! Ehetetlen. . száraz. . A PÁROM GYOMORRONTÁST KAPOTT AZ OTT EVETT ÉTELTŐL. . kóstolás után a gyerekeknek nem is mertünk mást adni csak sült krumplit ketchuppal. . . felesleges pénz kidobás volt. . el szerettem volna kérni a panaszkönyvet de a párom le beszélt róla hogy már olyan rosszul van az ott evett ételtől inkább gyorsan induljunk haza. . . SENKINEK SEM AJÁNLOM UNDORITÓ GUSZTUSTALAN ÉTELEK . . . és emellett nagyon drága is. . . Biztos hogy többet nem térünk be ide. Nem értem,hogy a mai világban hogy működhet így egy étterem.
Betértem ide ebédelni. A kiszolgálás kritikán aluli az étel hideg és ízetlen a higiénia katasztrófa. . . senki nem visel kesztyűt és alig beszélik a magyar nyelvet. . én megértem ez egy török étterem de Magyarországon vagyunk . . a gyros hús büdös volt és ehetetlen. . . volt egy hölgy hosszú szőke hajú a viselkedése félelmetes volt elvissza rohangált üvöltözott.
. . gondoltam adok még egy esélyt volt kihelyezve török tea főző gondoltam iszok 1 teát a poharak mind koszosak voltak látszott hogy nincs rendesen elmosva a tea nagyon híg hideg volt ihatatlan és ízetlen. . ott a tea főző körül is kosz és rászáradt tea foltok mindenhol a tea mindenhova kicsöpögve. . . gusztustalan. . Ár érték arányban nagyon drága. . . le kezelő kiszolgálás nagyon DRÁGA ételek és izetlenek. . .
Kései Üzleti "ebédet" tartottunk itt a minap. . a étterem nagyon szép volt a maga török stílusával jó reményeket fűztünk a helyhez. . ez a remény már a kiszolgálással kezdett tova szállni bunkó goromba és le kezelő stílusban szolgáltak ki minket. . az étel hideg volt ízetlen és oda égett. . egyedül ami friss volt az a sültkrumpli.
. volt ott egy hölgy ott dolgozó mert egyen logos polo volt rajta is méregetett mindenkit és a többi vásárlót és magában kommentálta a látottakat. pedig alig voltak az étteremben. . meg is lepődtem mert úgy hallottam eléggé felkapott hely. . a szépség csak az étterem berendezésre vonatkozik. . KRITIKÁN ALULI A SZEMÉLYZET a kiszolgálás és az étel is. . egyedül ami fogyasztható volt az az előre be dobozolt üdítők voltak. nagy csalódás volt a hely többet nem is megyünk nem laktunk jól az étel ehetetlen volt és emellett még nagyon sokat is fizettünk. . . Senkinek nem ajánlom
Nem régiben be tértünk ide a családdal. . sok jót hallottunk az étteremből. . . igy elmentünk korai vacsorára. . már a rendelésnél ki ábrándultam hogy senki nem visel kesztyűt úgy nyúlnak az ételhez. . a rendeléseink mind hidegek voltak és szárazak. És ízetlenek. . nem tudtam volna megkülönböztetni a ket ételt.
Nem mellesleg irgalmatlan drága. . a kiszolgálás le kezelő volt. Volt ott egy nő aki csak ott állt eléggé szemügyre vett mindenkit és kommentálta magában köztük minket is. . . mintha minek mennek oda. . ugyanez a hölgy hozott "friss" sültkrumplit is és a haja mindenfele szállt épp felkötött hajjal hajolt a pultban. . hát mondanom sem kell hogy a megrendelt étel fogyasztásat abba hagytuk és a kukában landolt es inkább elmentunk a családdal enni egy jo mekit. . senkinek sem ajánlom felesleges pénz ki dobás . . . nem mellesleg nagyon sokat fizettünk és még jól sem laktunk. . és még kedvességet se kapsz ha már ott költöd el a pénzed
Furcsa egy étterem ez, nem egészen az és olyan, mint amire számítottunk. A 2-es villamoson dél felé utazva láttuk, hogy a MÜPA magasságában a Soroksári út másik oldalán, egy saroképületben van egy kívülről csinos, tágas étterem. Mondjuk azt egy kicsit én furcsállottam, hogy a Millennium szót, amely az étterem névadója, nem sikerült helyesen, 2 N-nel leírni.
Belépve a berendezés, a bútorzat modern, újszerű, az L alakú beltér tágas, sőt, még egy emeleti szint is van, további számos asztallal. Az emeleti hatalmas üvegablakokból a MÜPA épületére nyílik a panoráma. Ehhez képest viszont nagyon meglepődtünk, hogy ez egy önkiszolgáló török étterem, éppen olyan ételkínálattal, mint amit városszerte a török büfékben, kifőzdékben találhatunk, amelyek általában lánc formájában valamelyik török nagyváros nevét viselik (Antalya, Istanbul. . . ). A rendelés és ételválasztás a pultnál történik, a fizetés a pult végén, ahol a tálcát végig tologathatjuk. A pultban kihűlt ételeket mikrózzák. Az ételválasztásom elég szerencsétlen volt, de mentségemre szolgáljon, hogy imádom az ananászt. Még a konzerv ananászkarikát is. Itt az meg is kaptam egy grillezett csirkemell szelet tetején olvasztott sajtköpenybe bújtatva. Sajnos ez az az ételfajta, ami nem jó kihűlve, pláne nem jó rámikrózva. Ugyanis kemény lesz. De a rendeléskor nem tudtam, hogy már hideg, kihűlt. Egy zóna adag főétel 2600 Ft-ba került. Egyáltalán nem érte meg. A kollégáim határozottan jobban jártak nálam a salátákkal, bár a gírosz sem volt egy nyerőszám. Összességében csalódás, nekem nem jött be.