Millenium Étterem Budapest

1,6Kiszolgálás
1,8Hangulat
1,4Ár / érték
1,9Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness expressz
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
126.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Hotel Bellevue Esztergom - Évindító Szállásvadászat Esztergomban
Hotel Bellevue Esztergom
Aqua Hotel Gyula - Napi árak félpanziós ellátással
Aqua Hotel Gyula
34.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Millenium Étterem Budapest vélemények

Szörnyű 2025. január 14.a párjával járt itt
Itt ebédeltünk az első randevúnkon a barátnőmmel a múlt héten. A fogásaink kicsik és hidegek voltak nem mellesleg nagyon drágák. Még mikrózás után is hideg volt az étel. Emelett a húsok mócsingosak rágosak, a sültkrumpli még fagyos. . A személyzet agresszív,lekezelő és nem higiénikus. Cigit tekertek a pultban. Undorító.
Szörnyű 2025. január 6.barátokkal járt itt
Kora delutan be tértünk ebédelni a haverral a buli előtt. . . a hely szép a KISZOLGÁLÁS RÉMES. . . szinte ELÉD DOBJÁK koszos tányéron a kért HIDEG ételt ebéd közben rám jött a szükség így fel kerestem az illemhelyett egy ott dolgozó hölgy megállított ukranul kérdezett valamit majd magyarul közölte velem hogy legközelebb próbálják a csészébe vizelni mert nincs kedve kitakaritani.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 389 városban járt márFelfedező - 2707 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30196 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 6.egyedül járt itt
A Millennium étterembe a minap tértem be valami gyorsat enni. Gyrost, falafelt adnak meg készételeket, a falafel mellett döntöttem, a pultban sorakozó fogások szemre nem nyertek meg. Élvezhető volt, átlagosnak mondanám. 1700 forintot megért 2025 elején. Egy alkoholmentes Peronit kértem mellé, az 650 ft volt. A beltér tágas, galériázott, kissé jellegtelen. 3 pont a hely.
Millenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - Egyéb
Még több kép (6 db) >>
Szörnyű 2024. december 20., csoporttal járt itt
Év végi üzleti ebédet tartottunk itt utolsó . . az étterem szép de a kiszolgálás az ételek szavakra sem méltóak. . . az egyik üzleti partnerünk az ananászos csirke elfogyasztása után este az ügyeleten kötött ki gyomorrontással és mindenki más is panaszkodott másnap hogy nem erzi jol magat. . Nyilván nem voltak frissek az alapanyagok.
Millenium Étterem Budapest - Egyéb
Szörnyű 2024. december 17.gyerekekkel járt itt
Hosszú napunk volt mind nagyon éhesek voltunk és nem akartam,hogy még az asszony este a konyhában bajlódjon ezért gyorsan kerestem a közelben egy éttermet ahol kellemesen meg vacsorázhatunk. . alig múlt 8 és az interneten láttam ezt az étterem 10ig nyitva van gondoltam kiadósabb mint egy gyors éttermi vacsora. .
Millenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - Egyéb
Szörnyű 2024. december 17.egyedül járt itt
Betértem ide ebédelni. A kiszolgálás kritikán aluli az étel hideg és ízetlen a higiénia katasztrófa. . . senki nem visel kesztyűt és alig beszélik a magyar nyelvet. . én megértem ez egy török étterem de Magyarországon vagyunk . . a gyros hús büdös volt és ehetetlen. . . volt egy hölgy hosszú szőke hajú a viselkedése félelmetes volt elvissza rohangált üvöltözott.
Szörnyű 2024. december 2., kollégákkal járt itt
Kései Üzleti "ebédet" tartottunk itt a minap. . a étterem nagyon szép volt a maga török stílusával jó reményeket fűztünk a helyhez. . ez a remény már a kiszolgálással kezdett tova szállni bunkó goromba és le kezelő stílusban szolgáltak ki minket. . az étel hideg volt ízetlen és oda égett. . egyedül ami friss volt az a sültkrumpli.
Szörnyű 2024. december 1.családjával járt itt
Nem régiben be tértünk ide a családdal. . sok jót hallottunk az étteremből. . . igy elmentünk korai vacsorára. . már a rendelésnél ki ábrándultam hogy senki nem visel kesztyűt úgy nyúlnak az ételhez. . a rendeléseink mind hidegek voltak és szárazak. És ízetlenek. . nem tudtam volna megkülönböztetni a ket ételt.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Gyenge 2024. szeptember 11., kollégákkal járt itt
Furcsa egy étterem ez, nem egészen az és olyan, mint amire számítottunk. A 2-es villamoson dél felé utazva láttuk, hogy a MÜPA magasságában a Soroksári út másik oldalán, egy saroképületben van egy kívülről csinos, tágas étterem. Mondjuk azt egy kicsit én furcsállottam, hogy a Millennium szót, amely az étterem névadója, nem sikerült helyesen, 2 N-nel leírni.
Millenium Étterem Budapest - Külső képMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - MosdóMillenium Étterem Budapest - MosdóMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - Külső kép
Még több kép (14 db) >>
Millenium Étterem Budapest a térképen
1095 BudapestSoroksári út 56.
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink