Szerintem két N

Millenium Étterem BudapestMillenium Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2024. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Furcsa egy étterem ez, nem egészen az és olyan, mint amire számítottunk. A 2-es villamoson dél felé utazva láttuk, hogy a MÜPA magasságában a Soroksári út másik oldalán, egy saroképületben van egy kívülről csinos, tágas étterem. Mondjuk azt egy kicsit én furcsállottam, hogy a Millennium szót, amely az étterem névadója, nem sikerült helyesen, 2 N-nel leírni. Belépve a berendezés, a bútorzat modern, újszerű, az L alakú beltér tágas, sőt, még egy emeleti szint is van, további számos asztallal. Az emeleti hatalmas üvegablakokból a MÜPA épületére nyílik a panoráma.
Ehhez képest viszont nagyon meglepődtünk, hogy ez egy önkiszolgáló török étterem, éppen olyan ételkínálattal, mint amit városszerte a török büfékben, kifőzdékben találhatunk, amelyek általában lánc formájában valamelyik török nagyváros nevét viselik (Antalya, Istanbul...). A rendelés és ételválasztás a pultnál történik, a fizetés a pult végén, ahol a tálcát végig tologathatjuk. A pultban kihűlt ételeket mikrózzák. Az ételválasztásom elég szerencsétlen volt, de mentségemre szolgáljon, hogy imádom az ananászt. Még a konzerv ananászkarikát is. Itt az meg is kaptam egy grillezett csirkemell szelet tetején olvasztott sajtköpenybe bújtatva. Sajnos ez az az ételfajta, ami nem jó kihűlve, pláne nem jó rámikrózva. Ugyanis kemény lesz. De a rendeléskor nem tudtam, hogy már hideg, kihűlt. Egy zóna adag főétel 2600 Ft-ba került. Egyáltalán nem érte meg.
A kollégáim határozottan jobban jártak nálam a salátákkal, bár a gírosz sem volt egy nyerőszám.
Összességében csalódás, nekem nem jött be.
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (17)
Millenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - Étel/italMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - MosdóMillenium Étterem Budapest - MosdóMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - EgyébMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - BelsőMillenium Étterem Budapest - Külső képMillenium Étterem Budapest - Külső kép
Castrum Hotel Székesfehérvár - Szilveszter
Castrum Hotel Székesfehérvár
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Hotel Korona Wellness Eger - Karácsony
Hotel Korona Wellness Eger