Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Hotel Anna étterme, de külsős vendégeket is fogadnak, sőt ebédidőben leginkább külsősöket láttam, reggelire viszont csak a szállóvendégeket szolgálják ki. A szállóvendégek számára svédasztalos étkezést kínálnak. Mivel az étterem elég nagy, sok asztallal, leválasztható különteremmel, és csendes, nyugis környéken található, így alkalmas külön rendezvények, esküvők, egyéb családi események lebonyolítására is. Ez egy olyan típusú hagyományos felfogású, de mégis igényes étterem, amely inkább az idősebb korosztály számára lehet vonzó. Ebédidőben kedvező árú ebédmenüt kínálnak, a 3 fogás 1790 Ft-ba kerül, nincs szervizdíj. Az ételek itt fixek, így érdemes előzetesen tájékozódni, hogy aznapra mi a kínálat. Ottjártamkor gombaleves, tökfőzelék fasírttal, házi krémes. A desszert volt az ebéd legerősebb fogása, nagy adag, jól készült, finom a vaníliás krém, jó állagú a rétestészta, talán egy gondolattal lehetett volna kevéssé édes. A leves hatalmas adag, tűzforró, paprikásan, magyarosan készült, csipetkével, viszont igencsak kevés gombával. A lé jóízű volt. A főétel egész jó, bár gyerekkoromban a tökfőzelékkel a világból ki lehetett kergetni, de ez nem a rémes menzás, ennek is jó a fűszerezése, kapros, de csak zónaadag. Csapán 3 kis fasírtgombóc van hozzá, sertésből, túlsült, kissé megégett kívülről. 3 fogással bőségesen jól lehet lakni. A házi áfonyaszörp, behűtött, savanykásan kellemes (550 Ft, 3 dl). Nagyon kellemes az egyik oldalról nyitott, de felülről fedett és szélvédett terasz, amely mellett egy kis mesterséges tavacskát alakítottak ki. Az épület kívülről extrém, geometrikus formájú. Nagyon udvarias, visszafogott pincér. A hotel személyzete is itt ebédel. A mosdó szép, tiszta, kulturált.